Ilmoittautuminen 10.-11.4.2019 järjestettäviin RecruIT Tampere -rekrytointipäiviin

RecruIT Tampere 2019 järjestetään avointen ovien mallin mukaan. Tutustu järjestystapaan tapahtuman verkkosivuilla ja ilmoittaudu mukaan 2.4.2019 mennessä. 

www.recruit-tampere.fi

Tietosuojaseloste

1. Ilmoittaudumme mukaan RecruIT Tampere -tietoalan rekrytointipäiviin Tämä kysymys on pakollinen

2. Rekrytointitilaisuutemme järjestysosoite Tämä kysymys on pakollinen

3. Järjestämme rekrytointitilaisuuden... Tämä kysymys on pakollinen

Voit järjestää tilaisuuden yhtenä tai molempina päivinä. Kirjaa valinnan jälkeiseen tekstikenttään tilaisuuden järjestysaika muodossa xx.xx-xx.xx välisenä kellonaikana.

4. Anna kuvaus yrityksenne osaajatarpeesta ja haussa olevista ammattinimikkeistä/työtehtävistä. Tämä kysymys on pakollinen

Tietoa käytetään osana tapahtumamarkkinointia.

5. Kuinka montaa osaajaa haette tällä hetkellä? Tämä kysymys on pakollinen

Tietoa käytetään osana tapahtumamarkkinointia.

6. Kuvaa rekrytointitilaisuutenne sisältö ja sen kohderyhmä Tämä kysymys on pakollinen

Tietoa käytetään osana tapahtumamarkkinointia.

7. Järjestämme rekrytointitilaisuudessa osaajien pikahaastatteluita. Tämä kysymys on pakollinen

8.

RecruIT Tampere -rekrytointipäivät ICT-alan osaajille ja yrityksille ei kokonaisuutena edellytä yleisötilaisuuden tai pelastussuunnitelman jättämistä Sisä-Suomen poliisilaitokselle ja Pirkanmaan pelastuslaitokselle, sillä se muodostuu eri osoitteissa sijaitsevista tilaisuuksista. Huomioittehan kuitenkin omia tapahtumatilojanne koskevat rajoitukset ja tilaisuuttanne mahdollisesti koskevat ilmoitukset.

Rekrytointipäiviin osallistuva yritys on oman tilaisuutensa vastuullinen tuottaja ja huolehtii sen järjestelyistä, turvallisuudesta sekä mahdollisten lupien ja ilmoitusten hoitamisesta omatoimisesti.
 

Poliisi, ilmoitus yleisötilaisuudesta »
Pirkanmaan pelastuslaitos, suuret yleisötilaisuudet »
Tämä kysymys on pakollinen

Kaupalliset, poliittiset tai aatteelliset tavoitteet eivät ole RecruIT Tampere -rekrytointipäivien keskiössä. RecruIT Tampere -tapahtumapäivien järjestäjä varaa oikeuden päättää, mitkä tilaisuudet hyväksytään osaksi rekrytointipäivien markkinointia. Tilaisuuksien kuvauksesissa pyydetään huomioimaan yhdenvertaisuuslain ja tasa-arvolain mukaiset säädökset eikä tilaisuuksia ei ole tarkoitettu yrityksen asiakasrekisterin keräämistarkoituksiin.