Yläraajan murtumien hoito (Moduli II) hoitajille

Tällä lomakkeella perioperatiiviset hoitajat ilmoittautuvat Yläraajan murtumien hoito (Moduli II) hoitajille - kurssille 13.9.2019. Ole huolellinen täyttäessäsi yhteystietojasi ja laskutustietoja. Osallistumismaksu laskutetaan annettujen laskutustietojen mukaisesti koulutuksen jälkeen.

Lähetettyäsi ilmoittautumislomakkeen saat vahvistuksen rekisteröitymisestä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli sitä ei kuulu muutaman minuutin sisällä, tarkista roskapostikansiosi.

Ilmoittautuminen on auki 30.8.2019 saakka. Voit peruuttaa osallistumisesi kuluitta ilmoittautumisajan loppuun saakka vahvistussähköpostin lopussa olevan muokkauslinkin kautta tai ottamalla yhteyttä Kirurgian koulutuskeskukseen. Ilmoittautumisajan päätyttyä tehdyistä peruutuksista peritään 100 % osallistumismaksusta. Äkillisen esteen sattuessa voit luovuttaa paikkasi saman organisaation kollegalle ilman kuluja, mutta ilmoita tästä koulutuskeskukseen. Osallistumatta jättäminen ei toimi ilmoittautumisen perumisena!

1. Ilmoita tässä yhteystietosi sekä laskutustiedot. Tämä kysymys on pakollinen

2. Onko sinulla erityisruokavaliota? Tämä kysymys on pakollinen

Voit valita useamman vaihtoehdon.

3. Mitä erityisesti toivoisit tältä kurssilta?

Voit jättää tähän toiveita järjestäjille.

4. Haluatko vastaanottaa Kirurgian koulutuskeskuksen toimintaa koskevia sähköposteja tai uutiskirjeen? Tämä kysymys on pakollinen

Tietojasi käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Voit lukea lisää tietosuojasta täältä.