OULAISTEN KUITU OYO

  VALOKUITULIITTYMÄN TILAUS

Tilaa tulevaisuuden valokuitu 

400 euron ennakkoliittymätarjous kotitalouksille on voimassa 31.7.2019 saakka.

Täytä alla oleva lomake

Valitse tuotteeksi kahden vuoden määräaikainen 100/100 tai 1000/1000. Toimiakseen valokuitu tarvitsee myös päätelaitteen.

31.7.2019 mennessä liittymän tilanneille päätelaite veloituksetta (arvo n. 150 euroa)

Tämä sopimus koskee vain vakituisia asuntoja, ei taloyhtiöitä eikä vapaa-ajan asuntoja. 

Rakentaminen on tarkoitus aloittaa loppuvuodesta 2019. Tiedotamme verkon rakentamisen aikatauluista tarkemmin nettisivullamme. Sieltä pystyt seuraamaan, miten rakentaminen edistyy. Nettisivuilla informoimme muutenkin valokuituasioista.

Tähdellä * merkityt tiedot ovat pakollisia!

Yhteystietosi (kiinteistönomistaja)

Liittymän tiedot Tämä kysymys on pakollinen

Tilaan liittymän nopeudella Tämä kysymys on pakollinen

Palvelun käyttöönotto Tämä kysymys on pakollinen

Sopimus on 24kk määräaikainen sopimus, jolloin hinnat eivät muutu. Nopeuden nosto on maksuton. Laskutus alkaa kun valokuitu on asennettu käyttöön.

LIITTYMISMAKSU 400€ (puolet liittymämaksusta 200€ laskutetaan rakennustöiden alkaessa asuinalueellanne ja toinen puoli 200€ laskutetaan kun liittymä on asennettu käyttöön)

Maksulliset lisäpalvelut (ovat vapaavalintaisia, voi tilata myös myöhemmin)

Allekirjoitus

Olen tutustunut Oulaisten Kuitu Oy:n yleisiin sopimusehtoihin ja sitoudun noudattamaan niitä sekä maksamaan sopimuksen mukaiset maksut. Lisätietoja saatavilla olevista palveluista ja toimitusehdoista saa Oulaisten Kuitu Oy:n nettisivuilta osoitteesta www.oulaistenkuitu.fi, sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@oulaistenkuitu.fi tai puhelimitse numerosta 044 4793 203. Sopimus astuu voimaan, kun Oulaisten Kuitu Oy on vastaanottanut allekirjoitetun tilauksen. Tilaukseen liittyvän palvelun laskutus alkaa, kun liittymä on kytketty käyttövalmiiksi. Sopimus peruuntuu, mikäli rakentaminen alueella ei toteudu Oulaisten Kuitu Oy:n toimesta 18 kk sisällä tilauspäivämäärästä. Tämä sopimus koskee vain vakituisia asuntoja, ei taloyhtiöitä, yrityksiä ja vapaa-ajan asuntoja.

Vahvistus Tämä kysymys on pakollinen

Vaihtoehto sähköiselle sopimukselle

Jos haluat tehdä sopimuksen kirjallisesti, niin lataa, tulosta ja täytä alla oleva tilauslomake ja toimita se Oulaisten Kuitu Oy:n asiakaspalveluun: Oulaisten Kuitu Oy, PL22 86301 Oulainen.
 


YLEISTÄ

Kiinteistön liittäminen Oulaisten Kuitu Oy:n tietoliikenneverkkoon toteutetaan Oulaisten Kuitu Oy:n valokuituna. Verkkoon liittäminen mahdollistaa yleisten tietoliikennepalveluiden käyttöönoton. Palveluiden käyttöönotto edellyttää verkkoon liittymisen lisäksi erillistä tilausta/sopimusta kunkin palvelun osalta ja niistä peritään erikseen kulloinkin voimassaolevat käyttöönotto- ja kuukausimaksut. Kiinteistön liitäntä verkkoon toteutetaan valokuitukaapelilla. Oulaisten Kuitu Oy pidättää itsellään oikeuden määrätä liitännän toteutustapa huomioiden kiinteistön käyttötarkoitus, koko, sijainti ja Oulaisten Kuitu Oy:n verkon rakenne tai palvelujen saatavuus. 
 
VALOKUIDUN ASENTAMISEN PERIAATTEET JA VASTUUJAKO

Oulaisten Kuitu Oy asentaa kaapelin kulloinkin soveltuvalla tavalla kiinteistön tontille. Asennuksessa hyödynnetään tontilla mahdollisesti olevaa valmista kaapeliputkitusta. Valokuitukaapeli tuodaan kiinteistön ulkoseinään kiinnitettävään jatkoskoteloon tai kiinteistön tekniseen tilaan, mikäli soveltuva reitti on käytettävissä. Oulaisten Kuitu Oy vastaa kaapelin sisäänviennistä kiinteistöön asentajan valitsemaa reittiä pitkin. Asiakas vastaa tarvitsemiensa sisäverkon aktiivilaitteiden hankinnasta, ylläpidosta ja kytkemisestä. Oulaisten Kuitu Oy asentaa kaapelin koneaurauksena/-kaivuna. Kaivujälkien siistiminen suoritetaan konetyönä. Lopullisista vihertöistä vastaa tontin omistaja. Valokuidun asennuksen jälkeen kaapelit jäävät Oulaisten Kuitu Oy:n omistukseen, joka vastaa niiden normaalista huollosta ja ylläpidosta. Kiinteistön alueella tapahtuvista kaapelien siirroista ja mahdollisista aiheutettujen vaurioiden kustannuksista vastaa kiinteistön omistaja. Lisätietoja saat Oulaisten Kuitu Oy:n asiakaspalvelusta tai sivuilta www.oulaistenkuitu.fi.

Liittymismaksuun sisältyy:
 
  • Valokuitukaapelin asentaminen kiinteistöön tai tekniseen tilaan Oulaisten Kuitu Oy:n tietoliikenneverkon liityntäpisteestä ennalta sovittua reittiä pitkin.
  • Päätelaitteen asennus käyttövalmiiksi liittymän rakentamisen yhteydessä, mikäli päätelaite on hankittu Oulaisten Kuitu Oy:ltä. 
  • Asiakkaan mahdollisesti tilaamista ylimääräisistä asennustöistä veloitetaan 65€/tunti. 
 

MAKSUT

Valokuidun liittymismaksu maksetaan kahdessa erässä, puolet liittymämaksusta 200€ laskutetaan rakennustöiden alkaessa asuinalueellanne ja toinen puoli 200€ laskutetaan kun liittymä on asennettu käyttövalmiiksi. Liittymä tulee ottaa käyttöön 12 kuukauden sisällä asennuksesta. Mikäli liittymää ei oteta tuona aikana käyttöön, liittymästä peritään lisämaksuna 1200 €.

Käyttömaksut
Käyttömaksut käynnistyvät, kun valokuitu on otettu käyttöön.

100/100 ja 1000/1000 ovat 24kk määräaikaisia sopimuksia, jonka jälkeen sopimukset ovat toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia.  

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Suosittelemme E-laskun käyttöönottoa, saat ohjeet kahden ensimmäisen laskun yhteydessä. Sen jälkeen toisesta laskusta eteenpäin paperilasku on maksullinen.  

Palvelussa noudatetaan Oulaisten Kuitu Oy:n yleisiä toimitusehtoja kuluttajille.  
 
Oulaisten Kuitu Oy       
Oulaistenkatu 12, 86300 Oulainen.
Puh. 044-4793 203
Y-tunnus 2952194-2
www.oulaistenkuitu.fi 

Tietosuoja Tämä kysymys on pakollinen

Täytettyäsi yhteystietosi, liittymätiedot ja kun olet hyväksynyt ehdot, voit lähettää tilauksesi painamalla "Ilmoittaudu" painiketta. Vain tilaamalla olet mukana nauttimassa Oulaisten Kuitu Oy:n rakentamasta nopeasta valokuituverkosta!