Nuorille Töitä Pirkanmaa 2019 - työtä ja tietoa nuorille aikuisille!

Nuorille Töitä Pirkanmaa -tapahtuma järjestetään Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella 8.5.2019 klo 13-15 välisenä aikana. Ilmoittaudu mukaan pian, sillä paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 26.4.2019.

Nuorille töitä Pirkanmaa tapahtuman järjestäjä varaa oikeuden päättää, ketkä ilmoittautuneista työnantajista hyväksytään tapahtuman näytteilleasettajiksi.

Tapahtumaan asetettu näytteilleasettajarajaus koskee puhelinmyyntiä, myyntiedustusta- ja neuvottelua, asiakashankintaa sekä yksityistä työnvälitystä ja vuokratyötä sekä palkkatukityötä tai työkokeilua tarjoavia työnantajia ja yhdistyksiä. Ilmoittautumisia rajauksen piiriin kuuluvilta työnantajilta hyväksytään, jos tapahtumatila sallii ja rekrytointitarve on kuvattu informatiiisesti osana ilmoittautumista. Rajauksen piiriin kuuluvat työnantajat ja yhdistykset siirretään jonotuslistalle. Näytteilleasettajarajaus on asetettu käytettävän tapahtumatilan vuoksi, sillä rajauksen piiriin osallistumisesta kiinnostuneita työnantajia on alueella runsaasti. Myöskään kaupalliset, poliittiset tai aatteelliset tavoitteet eivät ole tapahtuman keskiössä.

Tapahtumaan hyväksytyille näytteilleasettajille lähetetään tarkempi näytteilleasettajaohjeistus ilmoittautumisajan päätyttyä. Huomioithan tapahtuman pöydättömän luonteen.

Tietosuojaseloste

1. Ilmoittautujan tunnistautuminen ja yhteystiedot Tämä kysymys on pakollinen

2. Edustamaan saapuu Tämä kysymys on pakollinen

3. Kuvaa organisaationne toimintaa ja osaajatarvettanne (tehtävä-/ammattinimikkeet) Tämä kysymys on pakollinen

Kuvauksia hyödynnetään tapahtuman markkinoinnissa.
Osaajatarpeen kuvausta ei edellytetä koulutuspalveluiden tuottajilta tai muilta palveluntuottajilta.

4. Kuinka montaa työntekijää haette tapahtuman avulla Tämä kysymys on pakollinen

5. Esittelypisteelle tuomme Tämä kysymys on pakollinen

Huomaathan, että tapahtuma suosii ns. pöydätöntä roll-up-näytteilleasettautumista. 

6. Esittelypisteemme tarvitsee sähköt Tämä kysymys on pakollinen

Tapahtuman kesto on kaksi tuntia. Arvioithan sähkön tarpeen tapahtuman keston mukaan.