Vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreiden syysseminaari 8.11.2018 Kuopiossa: Vapaaehtoisen polku – hyvinvointia vauvasta vaariin

1. Yhteystiedot Tämä kysymys on pakollinen

2. Laskutustiedot Tämä kysymys on pakollinen

Seminaari maksaa 40 €. Emme lähetä laskuja postitse eli toiveesi mukaisesti lasku tulee joko verkko- tai sähköpostilaskuna. Katuosoite postinumeroineen tarvitaan kuitenkin laskutusjärjestelmää varten.

3. Valitse työpaja, johon osallistut Tämä kysymys on pakollinen

Tarkemmat sisällöt ohjelmassa: www.kansalaisareena.fi/tapahtumat/vapaaehtoistoiminnan-koordinaattoreiden-syysseminaari-2018. Jos vaihtoehtoa ei voi valita, työpaja on täyttynyt.

5. Haluan liittyä seuraaville sähköpostilistoille

Voit lukea Valikkoverkostosta ja muista valikkoryhmistä lisää täältä: www.kansalaisareena.fi/valikkoverkosto.

6. Osallistujan ikä Tämä kysymys on pakollinen

Vaaditaan STEA-tilastointia varten.

7. Osallistujan sukupuoli Tämä kysymys on pakollinen

Vaaditaan STEA-tilastointia varten.

8. Mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot

Seminaareissa ei pääsääntöisesti tarjota lounasta, mutta kahvien yhteydessä voi olla kahvileipää.

9. Toiveita seminaarin kouluttajille

Ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääse osallistumaan, ilmoita siitä sähköpostitse tapahtuma-assistentti Outi Platanille (outi.platan@kansalaisareena.fi) viimeistään seminaariaamuna klo 9.

Ilmoittautumalla tapahtumaan liityt samalla Kansalaisareenan osallistujarekisteriin. Osallistujarekisteri koostuu henkilöistä ja yhteisöistä, jotka osallistuvat Kansalaisareenan järjestämiin tapahtumiin. Tietoja käytetään muun muassa tapahtumista tiedottamiseen. Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti ja tietoturvallisesti. Poistamme tiedot mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen. Osallistujarekisterin tietosuojaseloste http://www.kansalaisareena.fi/Tietosuojaseloste_osallistujarekisteri.pdf