Syysperhepäivät

Syysperhepäivät järjestetään 17.-18.11.2018 Siuntion Kylpylässä. Syysliittokokouksen lisäksi kuulemme projektipäällikkö Katri Lehmuskosken luennon aiheesta Erityinen sisaruus. Lauantaina saamme kokea myös Elviira-klvonin riemuhetken koko perheen kanssa. 

Anna lapsellesi mahdollisuus tutustua vertaisiinsa ja tule itsekin mukaan nauttimaan vertaistuesta. Luvassa ohjattua toimintaa lapsille ja nuorille sekä vertaiskeskusteluja ja tietoa vanhemmille. Lisäksi yhteistä tekemistä koko perheen voimin hyvässä seurassa. Tervetuloa Siuntioon!

Perhepäivien hinta on 80 € / aikuinen ja 10 € / kuuleva sisarus. Kuulovammaiset lapset pääsevät perhepäiville maksutta.

Vähävaraiset perheet voivat hakea maksuvapautusta tämän linkin kautta: http://www.klvl.org/toimintaa/lomakkeet/maksuvapautushakemus/

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry (KLVL ry) on koko perheen liitto, jonka toiminnan rahoittaa STEA. Toiminta on suunnattu kaikille kuulovammaisten lasten ja nuorten perheille kuulovamman laadusta huolimatta.

HAE SYYSPERHEPÄIVILLE

Hakijan tiedot Tämä kysymys on pakollinen

Hakijan ikäalue (tilastointia varten): Tämä kysymys on pakollinen

Osallistuvan puolison/muun aikuisen tiedot

Osallistuvan aikuisen ikäalue (tilastointia varten):

OSALLISTUVIEN LASTEN TIEDOT

Täytäthän huolellisesti jokaisen kohdan. Näillä tiedoilla on suuri merkitys kun varaamme tapahtumaamme lastenohjaajia.

Lapsen tiedot

Lapsen tiedot

Lapsen tiedot

Lapsen tiedot

Lapsen tiedot

Lapsen tiedot

Lapsen tiedot

Olen täyttänyt lapsiani koskevat hoitotiedot huolellisesti ja kattavasti Tämä kysymys on pakollinen

LISÄTIETOJA

Tulkkaustarve

Lisätiedot ja perheenne toiveet tapahtumaan?

Oletteko osallistunut aikaisemmin KLVL ry:n järjestämiin vertaistapahtumiin?

MAKSAMINEN JA PERUUTUSEHDOT

 

Omavastuuosuus on 80 € / aikuinen ja 10 € / kuuleva lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi.

Osallistumisen peruuttaminen tulee kuitenkin tehdä viimeistään 10 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, joudumme veloittamaan kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus.

LUVAT JA TIETOSUOJA

Minua ja perhettäni saa kuvata, ja kuvia saa käyttää KLVL ry:n viestinnässä (Nappi-lehti, kotisivut, sähköinen jäsenkirje ja sosiaalisen median kanavat).

TIETOSUOJA

 

TIETOSUOJA

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry ja sen jäsenyhdistykset pitävät osallistujarekisteriä tapahtumien ja kurssien laskutusta, tiedottamista ja muuta yhteydenpitoa varten. Lähettäessäni hakemuksen annan suostumukseni Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry:lle ja sen jäsenyhdistyksille minua koskevien tietojen rekisteröintiin sekä tietojeni käyttämiseen liiton ja yhdistysten keskinäisessä yhteydenpidossa. Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille lukuun ottamatta nimi- ja osoitetietojen sekä erikoisruokavaliota koskevien tietojen luovuttamista hotellille tai muulle tapahtuman yhteistyökumppanille. Tietoja terveydestä tai kommunikointitavoista voidaan luovuttaa lastenohjaajille tai kurssin vetäjälle lasten turvallisuuden ja hyvinvoinnin takaamiseksi. Kaikkia työntekijöitä ja vapaaehtoisia sitoo vaitiolovelvollisuus. Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Suostumuksen voi peruuttaa ilmoittamalla asiasta KLVL:n toimistolle: toimisto@klvl.fi

Henkilötietojen rekisteröinti Tämä kysymys on pakollinen

Olen tutustunut KLVL:n tietosuojaselosteisiin Tämä kysymys on pakollinen