Ilmoittautuminen
Valtakunnalliset asuntolaohjaajien päivät 2019 Taivalkoskella

Yhteystiedot Tämä kysymys on pakollinen

Mahdollinen erikoisruokavalio

Laskutusosoite / Verkkolaskutustiedot Tämä kysymys on pakollinen

Osallistun seuraaviin tapahtumiin / kuljetuksiin

Keskiviikko 12.6.

Torstai 13.6.

Iltapäivän (ruumiin)kulttuuri

Perjantai 14.6.

Taivalkoskella ohjelmaan merkityt kuljetukset kuuluvat ohjelmaan, eikä niihin tarvitse ilmoittautua erikseen. Kerro kuitenkin, mihin majoitut jos sinulla ei ole kulkuvälinettä, niin osaamme varautua riittävällä määrällä autoja.

Majapaikkani

Ilmoittautumistietoja käytetään vain tämän tapahtuman järjestämiseen ja osallistumismaksujen laskuttamiseen. Osallistujaluettelo (nimi, tehtävä, organisaatio) jaetaan osallistujien käyttöön. Järjestämisen tiedot tallennetaan erilliseen tiedostoon, joka hävitetään tapahtuman jälkeen. Laskutustiedot tallennetaan kirjanpitojärjestelmään.
Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään 17.5.2019 mennessä. 18.5. - 31.5.2019 välillä peruutetusta osallistumisesta perimme 30% osallistumismaksusta. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen tai jätetään kokonaan tekemättä, perimme koko osallistumismaksun, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta poisjäännin perusteeksi. Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen seija.iwendorff(at)osao.fi. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.