Ajanvarauspyyntö ammatinvalinta- ja uraohjaukseen
Varsinais-Suomen TE-toimisto

Tällä lomakkeella voit jättää ajanvarauspyynnön Varsinais-Suomen TE-toimiston ammatinvalinta- ja uraohjaukseen. Jos tarvitset ensisijassa koulutusneuvontaa, voit ottaa yhteyttä OpinOvi -palveluun, josta saat tietoa koulutuksista ja mm. koulutusten rahoituksesta (p. 050 395 4999 tai sähköpostilla: opinovi.turku@te-toimisto.fi).

Kun voimme tarjota ajan ohjaukseen, olemme sinuun yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla. Mikäli sinulla ei ole sähköpostia, jätä kenttä tyhjäksi ja tavoittelemme sinua puhelimitse. Käytämme sähköpostissamme suojattua yhteyttä, joten saat sähköpostin auki jatkossa vain siltä laitteelta, jolla olet sen ensimmäisen kerran avannut. Sähköpostiviesti on luettavissa 30 päivän ajan.

Mikäli olet saanut myönteisen päätöksen ammatilliseen kuntoutukseen työeläkevakuuttajaltasi/vakuutusyhtiöltäsi tai Kelalta, pyydäthän ohjausta ja apua suunnitelmien tekoon kyseisiltä tahoilta. Antamiasi tietoja käytetään palveluun ohjauksessa, palautekyselyssä ja yhteydenottoja varten.

Lisätiedot tietosuojaselosteessa

1. Pyydämme sinua täyttämään seuraavat yhteystiedot:

2. Äidinkieli

3. Asiointikieli

4. Oletko aikaisemmin ollut ammatinvalinta- ja uraohjauspalveluiden asiakkaana?

5. Koulutus

6. Nykyinen ammatti

7. Tämänhetkinen työtilanne

8. Kenen aloitteesta hakeuduit nyt ammatinvalinta- ja uraohjaukseen?

9. Koulutuksen/työn suunnitteluun ja työntekoon vaikuttavat terveydelliset rajoitteet:

Ota mukaasi tapaamiseen käytössäsi olevat lääkärinlausunnot, mikäli sinulla on sairaus tai vamma, joka vaikuttaa koulutuksen tai työn hakemiseen.

10. Millaisiin kysymyksiin tai ongelmiin haluat löytää ratkaisuja ammatinvalinta- ja uraohjauksessa?

11. Ammatilliset toiveet ja mahdolliset suunnitelmat?

12. Muita mahdollisia lisätietoja (esim. mikä aika sinulle sopisi parhaiten?)

13. Asiointipaikka

Varsinais-Suomen TE-toimisto tarjoaa psykologien ammatinvalinta ja uraohjauspalvelua usealla paikkakunnalla. Voit valita, missä asioit. Ole hyvä ja merkitse alla olevista ne paikat, joissa haluaisit asioida (1 = mieluisin vaihtoehto, 2 = toiseksi mieluisin). Odotusaika ohjaukseen vaihtelee paikkakunnittain, minkä vuoksi sinulle voidaan tarjota asioimista muuallakin kuin valitsemassasi paikassa.
*myös ruotsinkielistä palvelua

14. Oletko halukas käyttämään etäohjauspalvelua: video- tai puhelinohjausta?

Puhelinohjauksessa psykologi soittaa sinulle sovittuna ohjausaikana. Video-ohjaukseen tarvittavan linkin ohjeineen saat sähköpostiisi ennen sovittua aikaa. Käytämme video-ohjauksessa Skype for Business –sovellusta. Video-ohjausta varten tarvitset tietokoneen tai laitteen, jossa on nettiyhteys, mikrofoni, kaiuttimet / kuulokkeet sekä videokamera. Voit keskustella luottamuksellisesti saman psykologin kanssa useampia kertoja. Videoyhteyden käytöstä tai puheluista ei tule lisäkustannuksia. Ohjausprosessiin voi sisältyä myös kasvokkain tapaamisia, joista psykologi sopii kanssasi ohjauksen aikana. Etäohjauskeskustelua varten kannattaa varata rauhallinen tila ja aikaa noin tunti.

15. Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn sen sisällön Tämä kysymys on pakollinen

VARSINAIS-SUOMEN TYÖ- JA ELINKEINOTOIMISTO
P. 0295 044 500
s-posti: psykologipalvelut.varsinais-suomi@te-toimisto.fi
www.te-palvelut.fi