Digiopastuskartoitus


Digitutorit aktiivisen kansalaisen apuna (STEA 2018-2020) -hankkeen tarkoitus on kouluttaa vapaaehtoisista henkilöistä digitutoreita, jotka auttavat kansalaisia sekä yhdistyksiä tietokoneiden ja älylaitteiden käytössä omien taitojensa mukaan ”Tutkitaan yhdessä, tavallisten ihmisten taidoilla” -periaatteella.

Vastaa seuraaviin kysymyksiin parhaasi mukaan. Kyselyn tarkoitus on selvittää ajatuksia ja tarpeita digiopastuksesta. Kyselyn tuloksia käytetään kehitettäessä digitutortoimintaa.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan herkkukori. Jätä lopuksi yhteystietosi, jos haluat osallistua herkkukorin arvontaan. Palkinto arvotaan 3.9.2018. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

1. Mikä on kotipaikkakuntasi? Tämä kysymys on pakollinen

2. Minkälainen on hyvä digiopas? Kuvaile joitain ominaisuuksia tai taitoja.

3. Missä haluisit saada digiapua? (mainitse jokin mieleinen paikka)

4. Mitä harrastat?

5. Paljonko olisit valmis maksamaan digiavusta? €/tunti

6. Minä viikonpäivinä Sinulle sopisi parhaiten saada digiopastusta? Voit valita useita.

7. Minä vuorokauden aikana Sinulle sopisi parhaiten saada digiopastusta? Voit valita useita

8. Valitse seuraavista, mitä haluisit oppia. Voit valita niin monta, kun haluat.

9. Mitä muuta haluisit oppia?

10. Muita terveisiä tai toiveita

11. Jos olet kiinnostunut digitutor-koulutuksesta ja muiden ihmisten opastamisesta oman osaamisesi mukaan? Jos olet, jätä tähän alle yhteystietosi: nimi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite, jos sellainen löytyy. Tiedotamme syyskuussa 2018 alkavasta koulutuksesta myöhemmin ja voit silloin päättää osallistutko.

12. Kyselyyn osallistuneiden kesken arvotaan herkkukori. Jos haluat osallistua herkkukorin arvontaan, jätä tähän nimesi ja puhelinnumerosi.