Kansallisten ja SM-kilpailujen yhteydessä järjestettyjen avointen sarjojen (kuntosarjojen) osanottajamäärien ja osanottomaksukertymien ilmoittaminen

Suunnistusliitto kerää tällä kyselylomakkeella tietoa kansallisten ja SM-kilpailujen yhteydessä järjestettyjen avointen sarjojen (kuntosarjojen) osanottajamääristä ja osanottomaksukertymästä.

Tiedot tulee toimittaa tällä lomakkeella viiden päivän kuluessa kilpailusta.

Suunnistusliiton liittovaltuuston päätöksen mukaisesti kansallisen ja SM-kilpailun osanottomaksuista maksetaan liitolle kilpailijamaksua. Kilpailijamaksua peritään myös avoimien sarjojen (kuntosarjojen) osanottomaksuista kansallisissa kilpailuissa.

Kilpasarjojen ja avointen sarjojen (kuntosarjojen) kilpailijamäärät lasketaan yhteen ja kilpailijamaksun suuruus määräytyy lasketun yhteismäärän perusteella. 

Kilpailumaksun suuruuden määräytyminen.

IRMAsta saatujen kilpasarjojen tietojen ja tällä lomakkeella ilmoitettujen tietojen perusteella Suunnistusliitto laskuttaa kilpailujärjestäjältä kilpailijamaksun.

Tiedot kilpailusta, josta tiedot ilmoitetaan

Otettiinko avointen sarjojen osanottomaksuja vastaan Rastilippu-palvelun kautta Tämä kysymys on pakollinen

Rastilippu-palvelun kautta maksetuista osanottomaksuista on jo maksettu transaktiomaksu. Suunnistusliiton saama transaktiomaksu huomioidaan kilpailijamaksua laskettaessa seuraavaan kysymyksen vastauksen perusteella.

Montako ilmoittautumista maksettiin Rastilipun kautta kilpailuissanne

Ilmoitettua määrää vastaava Suunnistusliiton transaktiomaksu Rastilipun osalta huomioidaan kilpailijamaksua laskettaessa.

Otettiinko avointen sarjojen ilmoittautumisia vastaan IRMAn kautta Tämä kysymys on pakollinen

Mikäli ilmoittautumisia otettiin vastaan IRMAn kautta, ne huomioidaan kilpailijamaksua laskettaessa liiton toimesta.
Tiedot kilpailun yhteydessä järjettyjen avointen sarjojen (kuntosarjojen) osanottajamäärästä ja osanottomaksusummista maksaneiden osallistujien osalta.

Ilmoita aina kokonaismäärä maksaneiden osallistujien osalta, laske mukaan myös IRMAn ja Rastilipun kautta tulleet ilmoittautumiset. 

Moniosaisen kilpailun tapauksessa ilmoitetaan tiedot kaikista osista/päivistä erikseen.

Kilpailupäivä / -osa 1

Kilpailupäivä / -osa 2

Kilpailupäivä / -osa 3

Kilpailupäivä / -osa 4

Kilpailupäivä / -osa 5

Seuraavassa kohdassa annettuja henkilötietojasi käytetään ainoastaan Suunnistusliiton yhteydenottoja varten tähän kyselyyn liittyen. Henkilötietojen antaminen ei ole pakollista.

Tietoselostelinkki
Tämä kysymys on pakollinen

Vastaajan tiedot

Kiitos yhteistyöstä!

Lisätietoja:
Tapahtumapäällikkö Petteri Palmi
petteri.palmi(at)suunnistusliitto.fi