.

Välkommen till Webropols utbildningar!
Vi erbjuder dig kortare och längre utbildningar för att du ska få lära dig allt du vill veta om vårt program. Våra två grundutbildningar (bas och intensiv) riktar sig primärt till nya användare av Webropol 3.0 och finns både i Linköping och Stockholm samt som webbinarium. Vid alla våra utbildningar rekommenderas ni att ha med egen dator.

Basutbildning - 5 200 kr inkl lunch och fika
Basutbildningen är för dig som inte har använt vårt system tidigare och vill ha en grundlig genomgång av systemets funktioner.

Intensivutbildning - 5 200 kr inkl lunch och fika
Intensivutbildningen är för dig som antingen har använt vårt system tidigare eller är van att arbeta i olika datasystem. Tempot i denna utbildning är högre än i basutbildningen och vi går igenom lite fler avancerade funktioner.

Rapportutbildning - 3 200 kr
Den webbaserade rapportutbildningen (9:30 - 12:00) är ett tillfälle för dig som antingen vill repetera dina kunskaper inom vår rapportdel eller vill fördjupa dig inom den.

Webbutbildning - 3 200 kr
Detta är en mycket kompakt version av vår basutbildningen i webbformat. I denna går vi igenom större delar av systemet med fokus på enkätverktyget. För en mer fullständig utbildning rekommenderas bas- eller intensivutbildningarna.

Surveystrategi - Enligt överenskommelse
Om du vill lära dig mer om hur frågorna ska formuleras, vilka frågor som är bäst och hur en bra enkät skapas kan du fylla i din information i formuläret på nästa sida så kontaktar vi dig!

Skräddarsydd utbildning - Enligt överenskommelse
Om du har behov av en specialanpassad utbildning kan du fylla i din information så kontaktar vi dig för att möta dina behov!

Webbinarium - 0 kr
Med jämna mellanrum erbjuder vi kostnadsfria webbinarium inom olika områden.
Mer information kommer under hösten

Efter att du anmält dig har du möjlighet att avanmäla dig eller ändra ditt svar tom 48h resp 24h innan utbildningsstart.
Samtliga utbildningar (med undantag för gratisvisningar/webbinarium) ger dig tillgång till fri mailsupport.