Vantaan arkkitehtuuripäivän ilmoittautuminen

Tervetuloa Vantaan arkkitehtuuripäivään!

Huomaathan, että seminaariin on rajallinen määrä osallistujapaikkoja, joten ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitamme mukaan mahtumisesta sähköpostitse. Ilmoitattehan mahdolliset peruutukset täyttämällä lomakkeen uudestaan peruutus-vaihtoehtona.

Päivitetty 11.3.2019: Kohdekäynti Aukiolla -  **täynnä** . Seminaariin mahtuu vielä!

1. Valitse sopiva vaihtoehto

2. Perustiedot

3. Mahdolliset allergiat ja muut ruokarajoitteet (kahvitarjoilu)

4. Ilmoittaudu haluamiisi osioihin

5. Aukio-vierailu tapahtuu lentokentän turvatarkastusta vaativalla alueella. Vierailua varten tarvitsemme vierailijoiden henkilötunnukset. Säilytämme henkilötunnuksia vain vierailuun asti, minkä jälkeen kerätyt tiedot hävitetään. Tarvitset mukaasi passin tai virallisen henkilökortin (ajokortti ei riitä).

6. Kenen ilmoittautuminen peruuntuu

7. Tämä lomake kerää henkilötietojasi Vantaan arkkitehtuuripäivää varten. Tietojasi käytetään vain tapahtumaa varten. Tietoja säilytetään vain niin kauan, kuin niitä tarvitaan perusteltuun käyttötarkoitukseen, jonka jälkeen ne tuhotaan. Tietoja ei luovuteta muuhun tarkoituksen. Voit tutustua Webropolin informointiasiakirjaan Vantaan kaupungin nettisivuilla.

https://www.vantaa.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/vantaa/embeds/vantaawwwstructure/142343_Informointiasiakirja_Webropol.pdf
Tämä kysymys on pakollinen