Kesäinen bussiretki läntiselle Uudellemaalle

Tämä on ilmoittautumissivu bussiretkelle läntiselle Uudellemaalle pe 14.7.2017. Retki järjestetään osana Järki Pelto hanketta ja osallistuminen on rajattu hankealueen viljelijöille (Salo, Paimio, Sauvo). Hanke vastaa bussikuljetuksista ja muista ohjelmaan liittyvistä kuluista, mutta retkeen sisältyy omakustanteinen 10 € ruokailu.

Lähtö on Sauvon torilta klo 7.00, mukaan pääsee myös matkan varrelta seuraavilta pysäkeiltä Paimion Nesteen parkkipaikka (7.25), Halikon Shellin ja Design Hillin välinen parkkipaikka (7.50), Piihovin ramppi, pikavuoropysäkki (7.55) ja Kivihovin pikavuoropysäkki (8.20). Paluu on viimeistään klo 20.00.

Retkellä käydään tiloilla Pusulassa, Hyvinkäällä ja Vihdissä. Kierros kattaa seuraavat tilat:

-Kilpiän tila. 200 hehtaarin metsä- ja maatila, jossa tutkimusta ja opetusta. (teemoja: jatkuva kasvipeitteisyys ja maan kasvukunnon havainnointi. Myös mielenkiintoista muokkauskalustoa työssä!)

-Knehtilän tila, valittu Suomen ympäristystävällisemmäksi tilaksi. (ruokailu, omakustanteinen 10€, Kari Koppelmäki esittelee Palopuron agroekologista symbioosia)

-Verkatakkilan tila. Kolme tilan kiinnostuksen kohdetta: maan rakenteen parantaminen, optimaaliset viljelytoimet ja kannattava viljely. Käyntimme teemat: Peltojen peruskunnon toteutetut parannustoimet tilalla. Muokkausstrategia ja viljelykierto. Kasvinravitsemus ja maan kyky pidättää ravinteita.


Mukaan mahtuu 60 kiinnostunutta, tämän jälkeen otetaan varasijoille. Ilmoittautuminen vahvistetaan tekstiviestillä hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Tarkemmat tiedot ohjelmasta tulevat sähköpostilla.


Koska paikkoja on rajoitetusti, niin ilmoittautuminen on sitova ja peruutuksesta täytyy ilmoittaa viimeistään ke 12.7, että saadaan mahdollisimman paljon kiinnostuneita reissuun mukaan.

1. Nimi ja yhteystiedot
Etunimi
Sukunimi
Matkapuhelin
Sähköposti
2. Pääasiallinen maanviljelyskunta
3. Erityisruokavalio tai allergiat
4. Kysymyksiä tai kommentteja järjestäjille