VISIT RAAHE verkkosivu-uudistus - Matkailupalvelut


UUSI ILME, UUSI ÄÄNI
Uudet Visit Raahe verkkosivut julkaistaan vuodenvaihteen jälkeen, tavoite julkaisuajankohdaksi on viikko 2/2019. Sivuston uusi ilme, sivustorakenne ja lähestymistapa kumpuaa halusta olla tarinoiden ja korkealaatuisten kuvien avulla inspiraation lähde matkailijalle jo siinä vaiheessa kun hän kotisohvallaan unelmoi breikistä arjen taivalluksesta.

VISIT RAAHE -NÄKYVYYTEEN MUKAAN SIIKAJOKI JA PYHÄJOKI
Uusi Visit Raahe tuo tarjolle matkailun kirjon Raahessa, Siikajoella ja Pyhjäjoella. Tarjotaan yhdessä laadukasta, informatiivista ja visuaalista sisältöä ja ennen kaikkea hyviä syitä tulla Raahen seudulle.
 
VARMISTA MATKAILUPALVELUSI NÄKYVYYS LOMAKKEELLA
Varmista tuotteesi näkyvyys Visit Raahe sivustolla täyttämällä tämä lomake maanantaihin 19.11.2018 mennessä. Muista viimeistellä se Lähetä -painiketta klikkaamalla. Täytäthän lomakeen vaikka palvelusi on näkyvillä nykyisellä Visit Raahe, Visit Pyhäjoki tai muulla sivustolla.
 
KUVAT INSPIRAATION HERÄTTÄJINÄ
Liitä tähän lomakkeeseen tietojesi lisäksi laadukkaita kuvia kohteestasi. Kuvaohjeistus lomakkeen lopussa. 

VISIT RAAHE SIVUSTOLLA MAKSUTTOMASTI
Raahen seudulla on käynnissä mittava matkailumarkkinoinnin kehittämistyö jonka myötä tullaan määrittelemään seudun matkailun markkinointia ja kehittämisen organisoituminen. Tässä vaiheessa verkkosivunäkyvyys Visit Raahe -sivustolla on toimijoille maksuton, tulevaisuudessa näkyvyyden kustannuksia voidaan tulla kattamaan esim. vuosittaisella osallistumismaksulla. 

TAPAHTUMIEN ILMOITTAMINEN
Lisää omat tapahtumasi Kalevan tapahtumakalenteriin. Kalevan tapahtumakalenteri upotetaan suoraan Visit Raahe sivustolle ja siellä näkyvät uusien sivujen julkaisun myötä koko seudun ilmoitetut tapahtumat.


Lisätietoja saat lähettämällä kysymyksesi osoiteeseen terhi.etelainen@raahe.fi

Kun olet vastaanottanut kutsun kyselyyn sähköpostiviestillä, voit avata kyselyn samasta linkistä yhä uudelleen muokataksesi vastaustasi. Tee tarvittavat muokkauksesi 8.11. mennessä.
 

1. ILMOITTAJAN YHTEYSTIEDOT

2. MATKAILUPALVELUN/-KOHTEEN YHTEYSTIEDOT

3.
MATKAILUPALVELUN/-KOHTEEN KUVAUS
 
Tämä kysymys on pakollinen

Kuvaa tuotettasi/ palveluasi/ tarjoilujasi sellaisilla sanoilla ja sanankäänteillä joiden inspiroimana voit kuvitella matkailijan kiinnostuvan sen äärelle tulemisesta ja ostamisesta. Ole kuvauksessasi luova, mieti asiakasta jolle tuotetta tarjoat, minkälaisen tarpeen tuotteesi tyydyttää ja minkälaisen ongelman se ratkaisee. Ole vaikka oudosti houkutteleva, mutta ehdottoman aito ja totuudenmukainen. 

Jos kyseessä on PAKETTI jonka tuottamiseen kuuluu useampia toimijoita, kerro sisällön lisäksi kaikki toteuttamisessa mukana olevat toimijat ja mistä tuotteen voi ostaa (katuosoite ja/tai verkkokauppa).
 
Merkkimäärä 200-300 (määrä ilman välilyöntejä). Muokkaamme tekstiä tarvittaessa luomaan yhdenmukaista esittämistapaa.

4. MIHIN KATEGORIAAN TUOTTEESI/PALVELUSI PARHAITEN KOHDISTUU
Voit tarvittaessa valita useamman vaihtoehdon.
Tämä kysymys on pakollinen

5.
KUVAT

6. KUVAAJAN NIMI (nimi julkaistaan verkkosivuilla jos se tässä ilmoitetaan)

Liitä tähän kuvia matkailupalvelusta /-kohteesta/ tarjoilusta (2-5 kpl) jotka ovat laadultaan korkeatasosia niin visuaalisesti kuin teknisesti. Tässä speksit kuville:
a. KUVAN KOKO vähintään 1 megatavu (Mt) 
b. KUVAN SUUNTA vaakakuva 
c. KUVAAJAN TIEDOT lmoita kuvaajan nimi niin voimme antaa kunnian sille jolle se kuuluu. Älä lisää nimeä itse kuvaan.
 
Kuvan lähettämällä vahvistat että sinulla on lupa kuvan julkaisuun ja jakamiseen sekä kuvaajalta että mahdollisesti kuvassa esiintyviltä henkilöiltä. Huomioithan että annat kuvien käyttöoikeuden VisitRaahelle. Tallennamme kuvan tietoineen ja voimme käyttää sitä markkinointitarkoituksissa muuallakin. Kuvia voidaan myös tarpeen mukaan käsitellä sivuston yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi. Yksittäisen vastaajan kaikkien liitetiedostojen yhteenlaskettu tiedostokoko saa olla enintään 40 megatavua (Mt).
 
Jos et jostain syystä pysty toimittamaan pyydetynlaista kuvaa. Ota yhteys terhi.etelainen@raahe.fi

7. TARINOITA TOSIRAKKAUDESTA JA KIITOS TARINANKERTOJILLE

Sivustolle kerätään tarinoita rakkaudesta Raaheen, Siikajokeen ja Pyhäjokeen. Jos haluat olla mukana kiittämässä tarinansa kertojia tarjoamalla tuotteesi vaivan palkaksi (se voi olla vaikka lounas, majoitus, retki, hemmotteluhoito, tai muuta vastaavaa) niin ilmoita siitä tässä tai ota yhteys alla mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Jos olet kiinnostunut kertomaan oman tarinasi tosirakkaudesta niin se otetaan ilolla vastaan.

"Kerro meille Kuka sinä olet? Mikä on sinun kokemuksesi tai tarinasi liittyen elämään ja hetkiin Raahen seudulla? Liittyykö sinun muistosi johonkin tiettyyn paikkaan tai hetkeen? Missä olit ja mitä teit? Mikä teki tilanteesta tai paikasta erityisen? Mitä on ne maisemat tällä seudulla joiden äärelle hakeudut kerta toisensa jälkeen? Mistä saat paikkakunnan parhaat sumpit? Minkä liikkeen tuotteet ja palvelut miellyttävät? Mihin leikkipuistoon muksut hakeutuvat? Missä tapaat ystäviäsi? Missä syöt, juot, nautit ja nukut? Missä kohtaa Raahea tai missä tilanteessa otat selfien ja jaat sen ystävillesi? Kerro meille miten päiväsi Raahessa alkaa, mitä tapahtuu keskellä ja mihin se päättyy. Mikä on parasta Raahen seudulla, mihin sinä viet tänne saapuvat vieraasi?"

HENKILÖREKISTERI 
Matkailupalvelujen ilmoittajista muodostuu henkilötietolain 3§:n mukainen henkilörekisteri. 

Rekisterinpitäjä on Raahen seudun yrityspalvelut, Rantakatu 5, 92100 Raahe.

Ilmoittautumisrekisterin teknisestä toteutuksesta vastaa Raahen seutukunnan yrityspalvelut ja yhteyshenkilönä toimii Terhi Eteläinen, Raahen seudun yrityspalvelut, puh. 040 130 3884.

Kerättäviä yhteystietoja käytetään Visit Raahe verkkosivuilla esitettävien matkailutietojen keräämiseen ja sivu-uudistuksesta, sekä matkailupalvelujen markkinoinnista, toimialan valmennuksista ja tapahtumista tiedottamiseen.  

Rekisteriin talletetaan seuraavat pakolliset ilmoittautumistiedot: organisaatio, etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite.

Tiedot poistetaan EU:n hankerahoituksesta säädetyn asetuksen mukaan arkistointiajan päätyttyä (HetiL 34 §). 

Annettujen tietojen siirto tapahtuu suojatun yhteyden kautta (https://) ja tiedoista syntyvää rekisteriä suojataan palomuureilla ja muilla teknisillä ratkaisuilla.

Yhteystietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Tiedot voidaan kuitenkin luovuttaa yhteistyökumppaneille, joiden kanssa tilaisuudet järjestetään. Raahen seudun yrityspalvelut voi käyttää yhteystietoja vastaavien tapahtumien markkinointiin.  

Tilaisuuksiin ilmoittautujalla on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi- tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan Terhi Eteläinen (Raahen seudun yrityspalvelut, p. 040 130 3884, terhi.etelainen@raahe.fi).