HAKEMUS ILMAISEEN KOEASUMISEEN
1.6. - 31.8.2019
#byiisalmi #osaamisenpaikka

1. Ihan ekana, ettei unohdu: Jätäthän yhteystietosi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä, jos tulet valituksi koeasujaksi.

2. Valitsemme täysin ilmaiseen asumisen kokeiluun yhden henkilön, joka on muuttamassa kesäksi Iisalmeen saatuaan työtä Iisalmen seudulla toimivasta yrityksestä.

Kerro, mihin yritykseen ja millaisiin tehtäviin olet tulossa töihin seudullemme. Kerro myös, kuinka pitkästä pestistä on kysymys.

3. Tarjoamme valitulle koeasujalle täysin veloituksetta Petterinkulman kodin ajalle 1.6. – 31.8.2019.

Koti on kooltaan mitoitettu valituksi tulleelle henkilölle ja hänen mahdolliselle perheelleen, joten voit tulla koeasumaan myös kumppanisi tai lastesi kanssa. Koeasunnon sijainti on mukavalla paikalla, korkeintaan noin parin kilometrin säteellä torilta ja tapahtumien hulinasta.

Jos tulet valituksi, muutatko Iisalmeen yksin vai onko sinulla kumppani tai lapsia mukanasi? Kerro henkilömäärä ja muut asunnon fyysisiin mittoihin liittyvät tarpeet.

4. Iisalmi on etenkin kesällä mitä ihanin ja viihtyisin kaupunki - vesistöjen ympäröimä ja täynnä tapahtumien hulinaa ja iloisia ihmisiä. Mitä juuri sinä haluaisit tehdä kesäisessä Iisalmessa?

Haluamme, että viihdyt meillä Iisalmessa ja uusi koekotisi on juuri sinulle sopiva. Kerro vapaamuotoisesti, millaisessa kodissa sinä viihtyisit parhaiten. Voit kuvailla sijaintia, harrastuksiasi, elämäntapaasi ja sisustusmieltymyksiäsi - Petterinkulma ja Ylä-Savon ammattiopiston sisustusopiskelijat tekevät parhaansa, jotta koeasunto on makusi mukainen.

5. Käsittelemme lomakkeella antamiasi tietoja täysin luottamuksellisesti. Annamme ne ainoastaan koeasumisen asunnon myöntävän Petterinkulman käyttöön, jotta se voi tehdä valinnan koeasujasta. Asunnon sisustukseen osallistuvalle Ylä-Savon ammattiopistolle ei henkilötietojasi luovuteta.