Signaali-palveluntestaajat ilmoittautumislomake

Tervetuloa mukaan Signaaliin kehittämään ja testaamaan Tilastokeskuksen palveluja
 
Tule testaamaan, kehittämään ja antamaan palautetta Tilastokeskuksen tiedonkeruista ja palveluista. Et tarvitse mitään ennakkotietoja tilastoista tai erityisiä taitoja: kaikki täysi-ikäiset henkilöt asuinpaikasta riippumatta voivat osallistua.

Kutsumme Signaali-ryhmän jäseniä testaamaan esimerkiksi tiedonkeruulomakkeita ja -kysymyksiä. Testaukset tehdään pääasiassa verkossa. Testauksia voidaan tehdään myösTilastokeskuksen toimitiloissa Helsingissä. Pääset mukaan testaajaryhmään täyttämällä tietosi lomakkeelle. Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse: signaali@tilastokeskus.fi


Tilastokeskuksen Signaalin rekisteriä käytetään tiedonkeruiden ja verkkopalveluiden kehittämiseen. Rekisteri sisältää yhteydenottoa ja kohdentamista varten tarvittavia tietoja henkilöistä, jotka ovat ilmoittautuneet Signaali-palveluntestaajaryhmään. Henkilöiden yksilöintitietoina käytetään nimeä ja yhteystietoja. Rekisteröityä koskevat henkilötiedot poistetaan rekisteristä silloin, kun rekisteröity ilmaisee haluavansa erota Signaalista. Eroamisesta ilmoitetaan sähköpostitse osoitteeseen signaali@tilastokeskus.fi.

Lisätietoa Signaaliin rekisteröityneiden tietosuojasta löydät tietosuojaselosteesta.