Uusia näkymiä musiikkiin, toimintaan ja oppimiseen AR-teknologioilla

Kutsu työpajaan pe 30.11., Minerva-tori, Helsinki

Tervetuloa ARTEM- ja Musiikkia arkeen -hankkeiden ensimmäiseen yhteiseen työpajaan!

Business Finland Co-Creation -hankkeet ARTEM (Jyväskylän yliopisto) ja Musiikkia arkeen (Helsingin yliopisto) järjestävät työpajan lisätyn todellisuuden ja mobiilioppimisen tiimoilta. Uusia näkymiä musiikkiin, toimintaan ja oppimiseen lisätyn todellisuuden (Augmented Reality) teknologioilla -työpaja on maksuton ja kaikille avoin: kutsummekin kaikki kiinnostuneet Helsingin yliopiston keskustakampukselle perjantaina 30.11. klo 10-14.

Varaamme osallistujille aikataulun puitteissa mahdollisuuden omaan 5-10 minuutin esitykseen organisaationsa toiminnasta ja visiosta; myös AR- ja mobiilioppimisen tuote-esittelyt ovat tervetulleita. Oma esitysaika tarjoaa mahdollisuuden myös jakaa omia näkemyksiä alan tulevaisuudesta ja ottaa kantaa AR- ja mobiilioppimisteknologian mahdollisuuksiin — nyt on tilaisuus esittää ne ”hullutkin” ideat.

Esitysajat on nyt buukattu täyteen (mm. Yousician, Sanoma Pro, Virtual Air Guitar Company Oy, CloudVR, EduImpact Venture Capital, YEEA Work, GraphoGame, Mehackit, The Mighty United Oy, ZOAN, Aittokoski Experience Oy, Kokoa Agency, xEdu, A Tempo It, Equally, Teatime Research Oy, Helsingin yliopisto, Haaga-Helia AMK), joten emme valitettavasti voi ottaa enää uusia esityksiä vastaan. Olette kuitenkin muutoin tervetulleita työpajaan, otamme jälki-ilmoittautumisia vastaan vielä 26.11. saakka. Osallistujia on tällä hetkellä tulossa noin 30, joten odotamme innolla mielenkiintoisia keskusteluita ja rakentavaa ideointia!

Aika: perjantai 30.11.2018 kello 10:00-14:00.

Paikka: Minerva-tori, Helsingin yliopisto (Siltavuorenpenger 5 A, K2-kerros). 

Alustava ohjelma

10:00 Aloitussanat, Business Finland Co-Creation-rahoitusmalli ja yritysselvityksen tulokset
10:30 Aamupäivän sessio (*)
11:30 Lounas (omakustanteinen)
12:30 Iltapäivän sessio (*)
13:45 Yhteenveto ja loppukahvit

*Sessioiden lopullinen ohjelma muotoutuu ilmoitettujen aiheiden perusteella. Ohjelma on tarvittaessa kaksikielinen (suomi ja englanti). 

Tapahtuma on kaikille avoin, joten voit jakaa tämän ilmoittautumislomakkeen linkkiä (http://bit.ly/ar-tyopaja2018) myös muille mahdollisesti aiheesta kiinnostuneille. 

Lisätietoja tapahtumasta antavat Nella Moisseinen (nella.moisseinen@helsinki.fi) ja Oskari Koskela (oskari.j.koskela@student.jyu.fi, 040 831 0969).

1. Ilmoittautujan tiedot

Etunimi
Sukunimi
Matkapuhelin
Sähköposti  Pakollinen
Postitoimipaikka
Yritys / Organisaatio

2. Ruoka-aineallergiat

3. Kuvaus oman esityksen aiheesta, kesto 5-10 minuuttia (TÄYNNÄ, ei enää uusia esityksiä)

4. Voit ilmoittaa tässä myös muut samasta organisaatiosta osallistuvat henkilöt