HAKEMUS EDULLISEEN KOEASUMISEEN IISALMESSA
1.6. - 31.8.2019
100 € / kk Petterinkulman kodissa
#byiisalmi #osaamisenpaikka

1. Ihan ekana, ettei unohdu: Jätäthän yhteystietosi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä, jos tulet valituksi ja saat käyttöösi edullisen koeasunnon ajalle 1.6. - 31.8.2019.

2. Valitsemme edullisen kesäasumisen kampanjaan rajatun määrän henkilöitä, jotka muuttavat kesäksi Iisalmeen saatuaan työtä Iisalmen seudulla toimivasta yrityksestä.

Kerro, mihin yritykseen ja millaisiin tehtäviin olet tulossa töihin seudullemme. Kerro myös, kuinka pitkästä pestistä on kysymys.

3. Tarjoamme valituille koeasujille edullisella vuokralla Petterinkulman koteja ajalle 1.6. – 31.8.2019. Asunnot sijaitsevat mukavalla paikalla, korkeintaan noin parin kilometrin säteellä torilta ja tapahtumien hulinasta. 

Iisalmi on etenkin kesällä mitä ihanin ja viihtyisin kaupunki - vesistöjen ympäröimä ja täynnä tapahtumien hulinaa sekä iloisia ihmisiä. Mitä juuri sinä haluaisit tehdä kesäisessä Iisalmessa? 

Haluamme, että viihdyt meillä Iisalmessa ja uusi koekotisi on juuri sinulle sopiva. Kerro vapaamuotoisesti, millaisessa kodissa sinä viihtyisit parhaiten. Voit kuvailla sijaintia, harrastuksiasi ja elämäntapaasi - Petterinkulma ja By Iisalmi -toimijat tekevät parhaansa, jotta koeasunto on sinulle hyvä kesäkoti.

4. Käsittelemme lomakkeella antamiasi tietoja täysin luottamuksellisesti. Annamme ne ainoastaan koeasumisen asunnon myöntävän Petterinkulman käyttöön asuntopäätöksen tekemistä varten.

Tutustu Iisalmeen ja tarjoamiimme mahdollisuuksiin www.iisalmi.fi/byiisalmi
Kesäajan tapahtumat ja matkailukohteet ja -elämykset löydät osoitteesta www.iisalmijatienoot.fi