Kirjasto keskellä kylää

Kysely Karijoen kirjaston kehittämisestä kaikkien yhteiseksi olohuoneeksi
Olen tällä hetkellä Karijoen kirjaston vt. kirjastonjohtaja ja toteuttamassa kirjaston muuttoa uusiin keskellä kylää sijaitseviin entisen kaupan tiloihin. Muuton yhteydessä on hyvä tilaisuus kehittää kirjaston tiloja ja toimintaa kaikkia palvelevaksi toimintatilaksi. Sen vuoksi lähestyn kaikkia, niin kirjaston aktiivikäyttäjiä kuin niitä, jotka eivät kirjastoa ole käyttäneet, kyselyllä, jonka tarkoituksena on kerätä tietoa siitä, mitä kirjastolta halutaan.
Kyselyn tuloksia käytetään kirjaston kehittämistarkoitukseen sekä SeAMK:n kirjasto- ja tietopalvelualan opinnäytetyöhön.

Kiitos jo etukäteen vastauksistanne!

Anna-Maija Haaranoja
anna-maija.haaranoja@karijoki.fi

1. Sukupuoli

2. Ikä

3. Kuinka usein käyt kirjastossa?

4. Oletko itse tai onko tiedossasi henkilö, joka olisi kiinnostunut kirjaston kotipalvelusta? Kotipalvelu tarkoittaa sitä, että jos itse ei pääse kirjastoon, kirjastosta toimitetaan sovittua aineistoa esimerkiksi kerran kuukaudessa kotiin.

5. Kirjastoon on tulossa mahdollisuus omatoimiseen asiointiin. Tämä tarkoittaa sitä, että kirjastoon pääsee silloinkin, kun henkilökuntaa ei ole paikalla. Asiointiin tarvitaan kirjastokortti ja kirjastosta saatava pin-koodi. Koetko mahdollisuuden omatoimisuuteen kohdallasi

6. Toivoisin omatoimiajaksi

7. Omatoimisuus ei poista henkilökunnan läsnäoloa kirjastosta. Haluaisin henkilökunnan olevan paikalla