Ilmoittautuminen Sosiaaliklubiin 28.2.

Mikä on sosiaalialan tulevaisuus? Tuleeko sote-uudistusta koskaan? Mikä on sosionomien paikka varhaiskasvatuksessa? Jääkö sosiaalityö sivuun sote-integraatiossa? Miten Suomen hyvinvointia halutaan rakentaa? Kuinka ilmastonmuutos pysäytetään? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin etsitään vastauksia Talentia Helsingin suuressa eduskuntavaalikeskustelussa.

Talentia Helsingin suositun Sosiaaliklubin teemana on to 28.2.2019 klo 17 eduskuntavaalit ja paikalle on kutsuttu ehdokkaita kaikista nykyisistä eduskuntapuolueista. Tilaisuus järjestetään Kalliossa kahvila Ruplassa (Helsinginkatu 16).

Olet tervetullut mukaan keskustelemaan ja tapaamaan ehdokkaita. Voit toimittaa ennakkoon kysymyksiä ehdokkaille sähköpostitse osoitteeseen helsinki@talentia.fi tai allaolevalla lomakkeella.

Keskustelun ja vaalihumun lisäksi tarjolla on salaattibuffet. Tilaisuus on osallistujille maksuton. Ilmoittautuminen tilaisuuteen allaolevalla lomakkeella 17.2. asti. Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostitse.

1. Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen tästä.

2. Kysymyksiä eduskuntavaaliehdokkaille tai muita kommentteja/kysymyksiä tilaisuuteen liittyen?