Muonion arvot - kysely kuntalaisille

Hyvä muoniolainen,

arvostamme näkemystäsi hyvästä elämästä. Haluamme tietää, mitä muoniolaiset tavoittelevat ja millaisten arvojen tulisi ohjata toimintaamme. Koska Muonion kunta on olemassa kuntalaisia varten, kunnan pitää toimia muoniolaisen arvomaailman mukaisesti.

Mitä arvot ovat? Ne ovat valintoja ohjaavia periaatteita, jotka liittyvät ihmisen käsitykseen hyvästä elämästä. Ne näkyvät kaikessa toiminnassamme ja ovat selkänojana päätöksenteossa ja valinnoissa silloin, kun rutiineista ei ole apua. Arvot ovat kaiken toiminnan tavoitteena, ihanteena ja esikuvana. Ne muuttuvat hitaasti riippumatta vaihtuvista päätöksentekijöistä tai pinnalla olevista muoti-ilmiöistä.

Hyödynnämme näkemystänne kunnan strategiatyössä keväällä 2018. Arvojen perustalle rakentuva kuntastrategia on opaskartta, joka ohjaa kunnan päätöksentekoa ja toimintaa tulevaisuudessa.

Tervetuloa vastaamaan!

Kysely toteutetaan yhteistyönä BDO Oy:n kanssa. Vastaamiseen liittyviin teknisiin ongelmiin tai kysymyksiin vastaa Heini Ruski (puh. 050 324 9103, heini.ruski@bdo.fi).

0% Valmiina