Fanikatsomoliput - Women's WFC 2019, Neuchatel (SUI)

Naisten maailmanmestaruuskipailut pelataan joulukuussa (7.-15.12.2019) Neuchatelissa, Sveitsissä.

Tapahtuman julkinen lipunmyynti alkoi helmikuun 27. päivä, mutta suomalaisten kannattaa hankkia välierä- ja finaalipäivien pääsyliput keskitetysti Suomen Salibandyliiton kautta, sillä vain sillä tavoin voimme taata sinivalkoisen, yhtenäisen fanikatsomon.

Tällä lomakkeella voita tilata pääsylippusi fanikatsomoon sekä lauantain 14.12. välierä, että 15.12. finaalipäiville. 
Varaukset ovat sitovia.

Lomakkeella voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi fanikatsomolippuihin, jättämättä sitovaa varausta. Huomioi kuitenkin, että ainoastaan liput tällä lomakkeella varanneille voimme taata pääsyliput fanikatsomoon. Käytämme kiinnostuksen ilmoituksia ainoastaan apuna oikean fanikatsomolippumäärän varaamiseksi. Pyydämme siis ilmoittamaan kiinnostuksesta ainoastaan, mikäli harkitsette vakavasti kisamtakalle lähtemistä.

Fanikatsomoliput ovat 1. hintakategorian lippuja ja maksavat 59 Sveitsin frangia/päivä aikuiselta ja 47 Sveitsin frangia/päivä alle 16-vuotiaalta laspelta.

Laskutus ryhmätilauksen maksupäivän kurssin mukaan. Kurssi 18.2.2019: 1 CHF = 0,88€

Tilaukset tulee tehdä maaliskuun 24. päivään mennessä, jonka jälkeen vahvistamme sitovien tilausten määrän fanikatsomolippuja ja arvioimme kiinnostusilmoitusten mukaan myöhemmin myytäväksi vapautettavan lippumäärän.

Kisojen alustava ohjelma on julkaistu (https://floorball.sport/wfc2019/tournament/game-schedule/), mutta Suomen otteluiden osalta se on vielä erittäin alustava, sillä Suomen lopullinen otteluohjelma vahvistuu vasta YLE:n televisiointiaikataulujen perusteella. Mikäli Suomi ei pelaa perjantaina 13.12., järjestetään silloin Neuchatelissa maajoukkueen fanitilaisuus.

Kysymykset ja tiedustelut: Janne Bruun, kehityspäällikkö - tapahtumat & fanikulttuuri (janne.bruun@salibandy.fi / 0400 529 036)

1. Tilaaja

2. Tilattavat liput
(Ilmoita kappalemäärät kunkin lipputyypin kohdalle. Tilaus on sitova)

3. Harkitsen hankkivani lippuja
(Ilmoita kappalemäärät kunkin lipputyypin kohdalle. Emme pysty takaamaan lippuja ilman sitovaa tilausta)