Verkkokoulutukset 2019


Peruskäyttökoulutukset
Yksittäinen koulutus: 199€ + alv ja molemmat (kyselyn luonti ja raportointi): 299€ + alv

Pääkäyttäjäkoulutus
Koulutuksen hinta on 99€ + alv

Events-koulutukset

Muut koulutukset

Koulutettavan yhteystiedot

Täytäthän tarvittavat tiedot huolellisesti
Koulutukset toteuttaa Webropol Oy, Y-tunnus 1773960-2

HUOM: Ilmoittauminen sulkeutuu paikkojen täyttyessä tai noin 24 h ennen koulutusta.

Lisätietoa verkkokoulutuksesta
Verkkokoulutus (webinaari) järjestetään Java-pohjaisen GoToWebinar-ohjelman avulla. Osallistujat näkevät kouluttajan ruudun ja voivat halutessaan esittää kysymyksiä ja kommentteja. Koulutukseen osallistutaan Internet-selaimella osallistumislinkin kautta. Linkki ja tarkempi ohjeistus lähetetään viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä osallistujan sähköpostiin. Osallistujilta vaaditaan tietokone, jossa on kuulokkeet tai kaiuttimet (sekä mikrofoni halutessa). Tarkista tietokoneen minimivaatimukset ja muut lisätiedot GoToWebinar-sivuilta kohdasta Attending A Webinar.

Webropol-koulutusten peruutusehdot
Koulutusilmoittautumisen voi perua ilman veloitusta, jos peruutusilmoitus tehdään vähintään kaksi (2) viikkoa ennen koulutusta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssia, veloitamme puolet koulutusmaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä, veloitamme koko koulutusmaksun. Voitte kuitenkin ilmoittaa estyneen henkilön tilalle toisen henkilön koulutukseen. Jos osallistuja on sairastapauksen vuoksi estynyt osallistumasta, osallistuja voi lääkärintodistusta vastaan valita myöhemmän osallistumisajan.
Hintoihin lisätään alv. 24 %. Webropol varaa oikeuden koulutusten sisältöjen, aikataulujen ja hintojen muuttamiseen. Voit tarkistaa koulutustiedot kotisivuiltamme tai yhteyshenkilöltä ilmoittautuessasi. Ajankohdan siirtämiseksi ota yhteys sähköpostitse koulutus@webropol.fi.

Tämä lomake kerää henkilötietojasi koulutuspalvelujen sekä niiden edellyttämien toimintojen ja yhteydenottojen mahdollistamiseksi Tämä kysymys on pakollinen

Hyväksymällä vahvistat, että henkilötietojasi voidaan käyttää ylläolevaan tarkoitukseen. Tarvittaessa voit tarkistaa tietosuojaselosteemme tästä.