Hakulomake ura- ja työnhakuvalmennuksiin

Hyvä TE-toimiston asiakas


Haluatko parantaa työnhakutaitojasi tai saada potkua urasuunnitteluun? Täyttämällä tämän lomakkeen voit hakea Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston työnhaku- ja uravalmennuksiin.  Lisätietoja saat www.te-palvelut-sivuilta työnhakuvalmennuksesta, uravalmennuksesta, kulukorvauksesta ja poissaoloista.

Ilmoita lomakkeella valmennuksen numero ja mahdollinen vaihtoehto sille.Valmennusnumeron löydät valmennuksen otsikosta tai tekstistä.
Valmennuksiin on rajoitettu määrä paikkoja, joten hakeutuminen ei takaa automaattisesti valmennukseen pääsemistä. Valmennukseen valitaan ensisijaisesti työttömiä, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet vastaavaan palveluun. Ilmoittautumisesi jälkeen Sinuun ollaan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse viiden työpäivän sisällä.

Ilmoittautuminen valmennukseen on sitova. Ura- ja työnhakuvalmennukset ovat työllistymistä edistäviä palveluja, joihin osallistumisesta TE-toimisto tekee lausunnon työttömyysetuutesi maksajalle. Myös varasijalle jääminen sitoo sinua osallistumaan. Valmistaudu siihen, että kutsu valmennukseen voi tulla vielä valmennuksen alettua. Muista ilmoittaa TE-toimistoon, jos työllistyt!
1. Yhteystiedot*
Etunimi (virallinen nimi)
Sukunimi (virallinen nimi)
Matkapuhelin
Sähköposti
Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka
2. Haluan osallistua
Tiedot valmennuksesta, johon haluat osallistua
Muut tiedot
4. Valmennuksen toteuttaja
5. Valmennuksen ajankohta
6. Valmennusnumero (näkyy valmennuksen otsikossa ja tekstissä)
7. Valmennuksen kohderyhmä
8. Muuta huomioitavaa
Muista valita lopuksi " Lähetä" jotta vastauksesi tallentuvat.