HUKANTORJUNTAPARTIO -
Tule mukaan tekemään hyvää!
Pienillä teoilla ruokahävikki pienemmäksi.

* Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin.

1. Yhteystiedot Tämä kysymys on pakollinen

2. Hukantorjuntapartiolaisena lupaan, että....

(Valitse itsellesi sopivat toimet, voit valita yhden tai useamman teon, johon partiolaisena sitoudut. Voit lopuksi tulostaa vastauksista itsellesi muistilistan.)
Tämä kysymys on pakollinen

3. Oma ideani hukantorjuntaan / haluan sanoa vielä

4. Haluan tilata edellä antamaani sähköpostiosoitteeseen Hukantorjuntapartion uutiskirjeen. Se lähetetään korkeintaan kolme kertaa vuodessa. Hyväksyn uutiskirjeen tietosuojaselosteen (lue tietosuojaseloste: http://viesti.proagria.fi/g/r/162037/39893980/794079/3397/1218/6) ja tietojeni tallentamisen osallistujarekisteriä varten.

Hukantorjuntapartiot ovat osa ympäristöministeriön rahoittamaa Maa- ja kotitalousnaisten ja SYKE:n Vesistökunnostusverkoston Ruokahukka ruotuun – katse vesistöihin -hanketta, jolla tarjotaan kuluttajille tietoa mahdollisuuksista vaikuttaa ympäristön, erityisesti vesistöjen tilaan omilla valinnoillaan sekä edistää ravinteiden kierrätystä. Tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä ja aktivoida vapaaehtoista vesienhoitotyötä havainnollistamisen ja positiivisen viestinnän avulla.  #hukkaruotuun #ruokahukkaruotuun #katsevesistöihin #vaikutavesiin #ravinteetkiertoon #kärkihanke #RAKI2