Verkkokoulutukset 2018

Peruskäyttökoulutukset
Yksittäinen koulutus: 199€ + alv ja molemmat (kyselyn luonti ja raportointi): 299€ + alv
Pääkäyttäjäkoulutus
Pääkäyttäjäkoulutus pidetään tällä hetkellä pääasiassa versiolla 3.0.  Koulutuksen hinta on 99€ + alv
Events-koulutukset
Muut koulutukset
Koulutettavan yhteystiedot
Täytäthän tarvittavat tiedot huolellisesti
Nimi
Matkapuhelin
Sähköposti
Yritys / Organisaatio
Y-tunnus
Laskutuksen viite
Katuosoite
Postinumero ja -toimipaikka
Lisätiedot /KAMPANJATUNNUS
Verkkolaskuosoite / OVT-tunnus
Koulutukset toteuttaa Webropol Oy, Y-tunnus 1773960-2

HUOM: Ilmoittauminen sulkeutuu paikkojen täyttyessä tai noin 24 h ennen koulutusta.

Lisätietoa verkkokoulutuksesta
Verkkokoulutus (webinaari) järjestetään Java-pohjaisen GoToWebinar-ohjelman avulla. Osallistujat näkevät kouluttajan ruudun ja voivat halutessaan esittää kysymyksiä ja kommentteja. Koulutukseen osallistutaan Internet-selaimella osallistumislinkin kautta. Linkki ja tarkempi ohjeistus lähetetään viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä osallistujan sähköpostiin. Osallistujilta vaaditaan tietokone, jossa on kuulokkeet tai kaiuttimet (sekä mikrofoni halutessa). Tarkista tietokoneen minimivaatimukset ja muut lisätiedot GoToWebinar-sivuilta kohdasta Attending A Webinar.

Webropol-koulutusten peruutusehdot
Koulutusilmoittautumisen voi perua ilman veloitusta, jos peruutusilmoitus tehdään vähintään kaksi (2) viikkoa ennen koulutusta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssia, veloitamme puolet koulutusmaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä, veloitamme koko koulutusmaksun. Voitte kuitenkin ilmoittaa estyneen henkilön tilalle toisen henkilön koulutukseen. Jos osallistuja on sairastapauksen vuoksi estynyt osallistumasta, osallistuja voi lääkärintodistusta vastaan valita myöhemmän osallistumisajan.
Hintoihin lisätään alv. 24 %. Webropol varaa oikeuden koulutusten sisältöjen, aikataulujen ja hintojen muuttamiseen. Voit tarkistaa koulutustiedot kotisivuiltamme tai yhteyshenkilöltä ilmoittautuessasi. Ajankohdan siirtämiseksi ota yhteys sähköpostitse koulutus@webropol.fi.
Tämä lomake kerää henkilötietojasi koulutuspalvelujen sekä niiden edellyttämien toimintojen ja yhteydenottojen mahdollistamiseksi
Hyväksymällä vahvistat, että henkilötietojasi voidaan käyttää ylläolevaan tarkoitukseen. Tarvittaessa voit tarkistaa tietosuojaselosteemme tästä.
Muut koulutukset
Muut koulutukset