HAKULOMAKE YFU:N VAIHTO-OPPILAAKSI
ANSÖKNINGSBLANKETT TILL YFU:S UTBYTESPROGRAM


Täytä hakulomake huolellisesti ja vastaa jokaiseen tähdellä merkittyyn kohtaan.
Halutessasi voit keskeyttää lomakkeen täyttämisen Tallenna ja jatka myöhemmin-painikkeesta. Saat linkin, josta pääset myöhemmin jatkamaan hakemuksen täyttämistä.
Fyll i blanketten med omsorg och kontrollera att du har besvarat del utmärkt med en stjärna. Vid behov kan du avbryta genomgången av blanketten genom att trycka på Tallenna ja jatka myöhemmin-knappen. Du får en länk med vilken du senare kan fortsätta blanketten.

1. Hakijan tiedot Sökandes uppgifter

2. Vuosi, jolle haet vaihto-oppilaaksi Året du ansöker till Tämä kysymys on pakollinen

3. YFU-sponssi - stipendillä maailmalle Tämä kysymys on pakollinen

YFU-sponssi on osastipendi vaihto-oppilasvuotta varten. Stipendin suuruus semester ja vuosiohjelmiin on 3000€, tarkistathan stipendien kohdemaat nettisivuiltamme. Tutustu tarkemmin YFU-sponssiin nettisivuillamme. Sponssia voi hakea. Ilmoitamme kaikille hakijoille päätökset.

YFU-sponssia voi hakea jos:
  1. hakijan huoltajan/huoltajien vuositulot ovat yhteensä korkeintaan 70 000 € (brutto). Jos perheessä on vähintään kolme alaikäistä lasta, vuositulo voi olla korkeampi.
  2. hakija osoittaa aktiivisuutensa koulussa, kohdemaan kielen tai kulttuurin opiskelussa ja/tai eri harrasteryhmissä, aktiviteeteissa ja luottamustoimissa (esim. oppilaskunta)
     


Haetko YFU-sponssia?
0% Valmis