Yunet7-ilmoittautumislomake

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan YUNET – Nuorisotutkimuksen yliopistoverkoston järjestämälle kurssille Yunet7 Koulutus- ja työmarkkinasiirtymät nuoruudessa (5 op) / Turun yliopisto, Kasvatustieteiden laitos. Katso kurssitiedot osoitteessa https://yunet-verkosto.blog/opetus/kurssit/
 
Täytä tämä lomake ja paina lopuksi Lähetä-painiketta.
 
ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA
 
Kurssille otetaan enintään 25 opiskelijaa (5 opiskelijaa kustakin YUNET-jäsenyliopistosta). Mikäli kurssille ilmoittautuneiden karsintaa joudutaan tekemään, etusijalle voidaan asettaa verkoston jäsenorganisaation (maksava yksikkö) pääaineopiskelijat ja opiskelijat, jotka ovat suorittaneet jo osan YUNET – Nuorisotutkimuksen perusopinnoista (25 op).
 
Varmistuksen kurssille pääsystä saat sähköpostitse ennen kurssin alkua.

1. Henkilötiedot: Pakollinen

Sukunimi
Etunimet
Opiskelijanumerosi
Sähköpostiosoitteesi yliopistolla

2. YUNET-jäsenyliopistosi: Pakollinen

3. Pääaineesi sekä tutkinto-ohjelmasi: Pakollinen

4. Ilmoita suoritettava tutkinto, johon sisällytät tämän kurssin. 
Helsingin yliopiston opiskelija, ilmoita myös, mihin Helsingin yliopiston opintojaksoon haluat että tämä kurssi hyväksiluetaan (ks. https://yunet-verkosto.blog/opetus/opintokokonaisuus/opintokokonaisuus-helsingin-yliopiston-opiskelijat/).
Pakollinen

5. Onko sinulla aikaisempia opintoja lapsuuden- ja/tai nuorisotutkimuksesta? Pakollinen

6. Jos sinulla on aikaisempia opintoja lapsuuden- ja/tai nuorisotutkimuksesta, ilmoita suorittamasi kurssit ja niiden opintopisteet:

7. Kun lähetät lomakkeen, hyväksytkö, että tietosi voidaan välittää YUNET – Nuorisotutkimuksen yliopistoverkoston jäsenorganisaatioiden välillä opintohallinnollisiin tarkoituksiin, kuten opinto-oikeuden toteaminen, kurssille rekisteröiminen ja opintosuoritusten rekisteröinti? Katso YUNET-tietosuojaseloste osoitteessa https://yunetverkosto.files.wordpress.com/2018/05/tietosuojaselosteyunet.pdf Pakollinen