Sporttiklubin tietolomake 2018

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan Sporttiklubiin tai päivittää tietojasi. Sporttiklubi on VAU:n tiedotusfoorumi alle 20-vuotiaille vammaisille, pitkäaikaissairaille tai erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Sporttiklubin jäsenet saavat neljästi vuodessa ilmestyvän sähköisen Sporttiklubi-kirjeen, Vammaisurheilu&liikunta -lehden ja liikunnallisia etuja. Sporttiklubikirje lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen ellet toisin ilmoita. Sporttiklubiin ilmoittautuminen on maksutonta. Tietosi ovat turvassa ja niitä ei luovuteta eteenpäin. Sporttiklubi-rekisteristä vastaavat nuorisotoiminnan suunnittelijat Nina Peltonen ja Henry Manni (etunimi.sukunimi@vammaisurheilu.fi).

1. Vastaajan tila

2. Sporttiklubilaisen yhteystiedot

3. Huoltajan yhteystiedot jos sporttiklubilainen on alle 18-vuotias. Huolehdithan että tässä antamasi sähköpostiosoite on toimiva, koska infokirje lähetetään tässä antamaasi osoitteeseen. Muista myös tarkistaa roskapostilaatikko säännöllisesti!

4. Sporttiklubilaisen syntymävuosi Tämä kysymys on pakollinen

5. Millaisesta tiedosta olet kiinnostunut? Tämä kysymys on pakollinen

6. Olen kiinnostunut erityisesti seuraavanlaisesta tiedosta ja tapahtumista (Mikäli haluan kohdistettua tietoa)

7. Tilaan maksuttoman Vammaisurheilu&liikunta -lehden

8. Onko sinulla muita terveisiä tai toiveita? Kerro myös jos haluat että sporttiklubikirje lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteen lisäksi klubilaisen omaan sähköpostiin.

9. Suostumus tietojen tallentamiseen ja käyttöön. Tämä kysymys on pakollinen

Huoltaja/osallistuja antaa suostumuksen tällä lomakkeella luovutettujen tietojen säilyttämiseen webropol-ohjelmassa, siirtämiseen VAU:n rekisteriin ja käyttöön VAU:n Sporttiklubi tiedotuksessa kunnes Sporttiklubilainen täyttää 20 vuotta tai huoltaja/osallistuja pyytää niiden poistamista. Tietoja käsitellään huolellisesti ja niihin on pääsy vain VAU:n työntekijöillä tai harjoittelijoilla. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tutustu tietosuojaselosteisiin osoitteissa
https://www.vammaisurheilu.fi/tietosuojaseloste-asiakasrekisteri
https://www.vammaisurheilu.fi/tietosuojaseloste-webropol