Muistoja Kurjenrahkalta 20 vuoden ajalta


Kurjenrahkan kansallispuisto täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja tämän juhlavuoden kunniaksi keräämme kävijöiden omia retkimuistoja alueelta kansallispuiston ajalta.

Kerro lyhyesti yhdestä mieleenpainuvasta retkestäsi tai hetkestä Kurjenrahkan kansallispuistossa. Olipa muistosi koskettava, hauska tai jännittävä, ovat kaikki muistot arvokkaita ja kuulisimme niistä mielellämme. Valitsemme 20 kiinnostavinta tarinaa, joiden kirjoittajat palkitaan ainutlaatuisilla Kurjenrahkan vanhoista pitkospuista valmistetuilla juhlavuosi-jakkaroilla.

Osallistumisaika on 28.5.-15.7. Julkaisemme osan lähetetyistä muistoista osallistumisajan aikana tai sen jälkeen Kurjenrahkan Facebook-sivuilla. Osaa teksteistä saatetaan hieman muokata tai lyhentää julkaisuun sopivaksi. Parhaat muistot valitaan osallistumisajan päätyttyä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintojen jako tapahtuu Suomen luonnon päivänä 26.8. Kurjenpesän luontotuvalla. Palkintojakkara on mahdollista hakea myös Metsähallituksen Turun toimistolta. Palkitut tarinat kehystetään ja ripustetaan luontotuvan seinälle. Muistellaan ja tehdään edelleen uusia muistoja Kurjenrahkassa myös tulevina vuosikymmeninä!

1. Kerro muistosi
2. Täytä yhteystietosi palkintojen jakoa varten. Yhteystietoja käytetään vain tätä tarkoitusta varten. Alle 16-vuotiaiden tulee pyytää vanhempien hyväksyntä ennen täyttämistä.
Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Puhelin
3. Merkitse, mikäli et halua nimesi näkyvän tarinasi yhteydessä. Julkaisemme muistoja kansallispuiston Facebook-sivuilla sekä Kurjenpesän luontotalon seinällä.

Metsähallituksen Luontopalvelut suojelee ja hoitaa alkuperäistä ja uhanalaista suomalaista luontoa sekä tuottaa luonnossa liikkujille retkeilypalveluja. Vastuullamme ovat maamme kansallispuistot, luonnonpuistot ja muut valtion suojelualueet, pohjoiset erämaa-alueet sekä monet merkittävät historiakohteet.