3A TALKS GOES PORI 19.7.2018

Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA ja Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfo järjestävät avoimen keskustelutilaisuuden Porissa SuomiAreenan yhteydessä torstaina 19.7. kello 13–15. Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Kaupunkikahvila Brunssissa (Itäpuisto 11 A sisäpiha) järjestettävälle 3A TALKS -lounaalle, jonka lomassa keskustellaan arkkitehtuurista ja yhteiskunnasta, tavataan tuttuja ja tuntemattomia ja nautitaan kesästä.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on tarjoiluvarauksen vuoksi sitova ja se pitää tehdä 11.7. mennessä. Mahdollisesta peruutuksesta pyydämme ilmoittamaan mahdollisimman pian osoitteeseen kalle.euro@atl.fi.

1. Ilmoittaudun 3A TALKS -lounaalle 19.7.2018 klo 13–15:

2. Mielestäni poliittisten vaikuttajien pitäisi hallitusohjelmaa tehdessään ottaa huomioon nämä arkkitehtuuriin liittyvät seikat (vastaa halutessasi):

3. Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn tietojeni tallentamisen tapahtuman osallistujarekisteriin, jota käytetään tapahtumaan liittyvään yhteydenpitoon ja joka hävitetään sen tultua tarpeettomaksi. Lisäksi annan luvan tietojeni tallentamiseen Archinfon yhteystietorekisteriin, jota käytetään arkkitehtuurin alan asioista tiedottamiseen (tietosuojaseloste: http://archinfo.fi/tietosuoja/tietosuojaseloste/).