Unelmaduuni 2018

Kouvolan kaupunki ja Kymen Seudun Osuuskauppa palkkaavat tulevana kesänä yhteensä kolme nuorta kuukaudeksi heidän omiin Unelmaduuneihinsa.

Mikä on sinun Unelmaduunisi? Mitä siinä tehdään ja miten se ilahduttaisi kouvolalaisia?

Keksi ja kuvaile oma Unelmaduunisi, perustele, miksi sinun pitäisi saada se, ja saatat voittaa kuukauden kesätyön Kouvolan kaupungilla tai Kymen Seudun Osuuskaupassa työssä, jota ei ennen tätä ole keksittykään!

Koska Unelmaduunien täytyy olla toteutuskelpoisia, kannattaa miettiä työtä, jonka pystyy Kouvolassa toteuttaa. Ideoita voi mietti esimerkiksi oman harrastuksen, osaamisen, opiskelemansa alan tai kiinnostuksen kohteiden kautta. Voisiko näistä kehitellä kesätyön, joka esimerkiksi elävöittäisi Kouvolaa, toisi Kymen Seudun Osuuskaupan toimipisteisiin jotain ihan uutta tai muuten ilahduttaisi kouvolalaisia?

Kilpailuun voivat osallistua kouvolalaiset vuosina 1998-2002 syntyneet nuoret. Osallistumisaikaa on 1.2.-28.2.2018. Vain tällä lomakkeella jätetyt Unelmaduuni-hakemukset huomioidaan Unelmaduuni-kilpailussa.

Raati valitsee kolme parasta ehdotusta joista kaksi pääsee Kouvolan kaupungille ja yksi Kymen Seudun Osuuskaupan johonkin toimipisteeseen töihin.

 

Kouvolan kaupungin muut kesätyöpaikat tulevat hakuun helmikuun aikana. Kymen Seudun Osuuskaupan muiden kesätyöpaikkojen haku on jo käynnissä. Työpaikat löytyvät Kouvolan kaupungin, Kymen Seudun Osuuskaupan ja TE-palveluiden sivuilta.

www.kouvola.fi

https://www.s-kanava.fi/web/kso/uutinen/kesatyohakumme-kaynnistyy/4282081_375986

http://www.te-palvelut.fi/te/fi/

Lisätiedot: Duunista toimeen -palvelu/Taru Mikkonen, taru.mikkonen@kinno.fi, puh 02061 55484

1. Mikä on Unelmaduunisi nimi?
2. Mitä Unelmaduunissasi tehdään?
3. Miksi tällainen Unelmaduuni tarvitaan? Mitä iloa siitä on kouvolalaisille?
4. Miksi Unelmaduuni kuuluisi juuri sinulle?
5. Yhteystiedot
Etunimi
Sukunimi
Syntymävuosi (1998-2002)
Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sähköposti
Koulu
6. Vapaa sana lisätiedoille tai terveisille