Yksittäisvuorohakemus

Tällä lomakkeella haetaan yksittäistä käyttövuoroa Ylöjärven kaupungin liikuntapalveluiden hallinnoimista sisäliikuntatiloista sekä urheilutalon muista tiloista.

Yksittäisvuoroja voi hakea ympäri vuoden. Hakemus on hyvä tehdä hyvissä ajoin ennen vuoro ajankohtaa. Yksittäisiä harjoitusvuoroja tai pienempiä tapahtumia varten haettaessa varaus on tehtävä 3 vrk ja isommissa tapahtumissa kahta viikkoa (14 vrk) ennen ko. varausta.

Ennen kuin täytät lomakkeen: Varmista Timmi-tilavarausohjelmasta, että toivomasi ajankohta on vapaa ja varattavissa. Huomioi tilaisuuden valmistelu- ja purkuajan tarve (esim. tuolien siirtämiset) ja sisällytä ne hakemukseen.

Hakemuksen käsittely: Vuorohakemukset pyritään käsitelemään liikuntapalveluissa 3 arkipäivän sisällä siitä, kun hakemus on lähetetty. Myönnetyistä vuoroista lähetetään varausvahvistus sähköpostina tai pyydetään tarvittaessa muuttamaan hakemusta. Vuoroa ei saa käyttää ilman tätä vahvistusta.

Vuorojen maksaminen: Varatut vuorot laskutetaan varaajalta pääsääntöisesti kausittain jälkikäteen liikuntapalveluiden voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Lasku voidaan toimittaa varaajan toiveen mukaisesti.

Lisätietoja:  Liikuntakoordinaattori Olli Alamäki, p. 050 523 2081, olli.alamaki(a)ylojarvi.fi sekä osoitteesta  http://www.ylojarvi.fi/vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/liikuntapaikat/kayttovuorojen-hakeminen/sisaliikunta/yksittaisvuorot/

Varaajan/hakijan tiedot

Näiden tietojen perusteella toimitamme hakijalle varausvahvistuksen ja laskun.

Haettavan vuoron tiedot

Ilmoita tähän mitä vuoroa haet

Lisätiedot/toiveet

Ilmoita tähän sähköposti, johon lähetämme sähköpostivastauksen hakemuksestanne