Työllistä taidolla - Ilmoittautumislomake

Työllistä taidolla -palvelu


Palvelun tarjoavat valtakunnallisesti Uudenmaan TE-toimisto ja ELY-keskus ja se on sinulle maksuton. Palvelun toteuttaa yksityinen palveluntuottaja, jonka valitset itse.

Palvelun tarkoituksena on auttaa yrittäjiä hahmottamaan, mikä tapa hankkia työvoimaa sopii yrityksen tilanteeseen parhaiten, sekä neuvoa
- miten työvoimaa kannattaa hankkia
- miten houkutella hyviä tekijöitä
- millaisia sopimuksia tehdä
- mitä pitäisi tietää työnantajan tai -teettäjän vastuista ja oikeuksista

Palvelu toteutetaan sinun tilanteeseesi yksilöiden ja saat sen lopputuloksena myös kirjallisen suunnitelman siitä, miten edetä. Lisäksi saat käyttöösi ohjepankin.

 

Mihin sitoudut?


Palvelun kesto on yhteensä noin 2-5 tuntia. Palvelu sisältää tilanteesi ja tarpeesi kartoituksen, neuvonnan ja loppusparrauksen viimeistään 6 kuukauden sisällä aloituksesta. Palvelu on sinulle maksuton, mutta siihen ilmoittautuessasi sitoudut seuraaviin kyselyihin:

Peruspalvelun ja saamasi kirjallisen suunnitelman jälkeen vastaat asiakaspalautekyselyyn. Vastaaminen verkossa kestää noin 5 minuuttia. Sinua voidaan tarvittaessa auttaa kyselyyn vastaamisessa.

Loppusparraus toteutetaan puolen vuoden sisällä ilmoittautumisestasi (tilanteestasi riippuen). Palveluntuottaja kysyy loppusparrauksen yhteydessä loppuraporttia varten, rekrytoitko tai hankitko työvoimaa jollakin muulla tavalla. Palveluun osallistuminen ei velvoita sinua hankkimaan työvoimaa, mutta loppuraportti tulee silti täyttää. Kysymyksiin vastaamiseen menee enintään 5 minuuttia.

1. Sitoudun antamaan palveluun kuuluvan asiakaspalautteen (noin 5 min.). Sitoudun myös antamaan palveluntuottajalle loppuraporttia varten tiedon siitä, hankinko työvoimaa palvelun aikana (noin 5 min.). Tämä kysymys on pakollinen

Tietojesi käsittely


Lomakkeella antamasi tiedot tallennetaan palvelun asiakasrekisteriin ja välitetään valitsemallesi palveluntuottajalle. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä luovuteta muihin tarkoituksiin. Voit lukea tietojen käsittelyyn liittyvät rekisteriselosteet te-palvelujen verkkosivulta.

2. Hyväksyn tietojeni keräämisen ja käsittelemisen palvelun toteuttamista varten. Tämä kysymys on pakollinen