Go-Lab-työpajat - Kevät 2019

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Turun opettajankoulutuslaitoksen keväällä 2019 järjestämiin maksuttomiin Go-Lab-työpajoihin. Työpajat järjestetään Turun yliopiston Publicumilla (Pub 431, 26.3.) ja Educariumilla (Edu 357a, 23.4.) tiistaisin klo 16-19, osoite Assistentinkatu 5.

Työpajat ovat sisällöltään yhtenevät. Työpajat ovat osallistujille maksuttomia. Suosittelemme oman läppärin ottamista mukaan. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä osoitteeseen miikor@utu.fi.

Työpajojen ohjelma:
1) Go-Lab-ympäristön esittely
2) Esimerkkimateriaalien kokeilu
3) Go-Lab-materiaalien luominen

Kouluttajana toimii:
Go-Lab-tiimi / Turun Opettajankoulutuslaitos

Lisätiedot:
Projektitutkija Miikka Korventausta, miikor@utu.fi

Tietosuojaseloste
Ilmoittautumisessa kerättyjä henkilötietoja käytetään ainoastaan työpajojen käytännön järjestelyjen suunnitteluun sekä tarvittaessa yhteyden ottamiseksi ilmoittautuneisiin. Tietoja ei luovuteta eteenpäin hankkeen ulkopuolisille tahoille. Kertynyt henkilötietorekisteri poistetaan kokonaisuudessaan koulutusten päätyttyä. Rekisterinpitäjä: Turun yliopisto.

1. Ilmoittaudun seuraavaan työpajaan

2. Olen

3. Yhteystiedot

Mikä Go-Lab?

Go-Lab (golabz.eu) on verkkoportaali, joka koostuu valmiista oppimiskokonaisuuksista, jotka hyödyntävät erilaisia virtuaalilaboratorioita ja -applikaatiota. Portaaliin on koottu yli 500 erilaista laboratoriota sekä useita tutkivan oppimisen toteuttamista tukevaa työkalua. Oppimisympäristössä opettaja voi muokata jo olemassa olevia oppimiskokonaisuuksia tai luoda ja jakaa uusia oppimiskokonaisuuksia oppilaiden ja muiden opettajien kanssa. Go-Lab on käyttäjilleen ilmainen ja soveltuu sekä peruskoulun, että toisen asteen opetukseen.