Maaseutututkijatapaamisen abstraktit

Kohteena maaseutu
Ähtäri 22.-23.8.2019

Työryhmiin ilmoittaudutaan lähettämällä abstrakti. Työryhmät muodostetaan abstraktien teemojen pohjalta kesäkuussa, jolloin ne myös julkistetaan www.mua.fi-nettisivuilla. Jos haluat ehdottaa suoraan jotain työryhmää ja myös abstrakteja siihen, niin jätä siitä erillinen tieto lomakkeen lopussa varattuun tilaan. 

Abstrakti sisältää johdannon, teoreettisen lähestymistavan, tutkimusmenetelmän kuvauksen, keskeiset tulokset sekä johtopäätökset.

Kehittämistoimintaan liittyvissä esityksissä sovelletaan edellä mainittua jaottelua (esim. tausta, tarve, tavoitteet sekä tulokset).

Abstraktiin ei sisällytetä lähteitä. Abstrakti tulee laatia sujuvaan tekstimuotoon ilman taulukoita tai luettelointia. Abstrakti kirjoitetaan sillä kielellä, jolla se esitetään tapaamisessa (suomi, ruotsi tai englanti).

HUOM! Muistathan ilmoittautua vielä erikseen Maaseutututkijatapaamiseen. Ilmoittautumislomake tulee www.mua.fi sivuille.
Lähetä abstraktisi viimeistään 24.5.2019!

Kirjoittaja/kirjoittajat sekä taustaorganisaatio Tämä kysymys on pakollinen

Otsikko Tämä kysymys on pakollinen

Sisältö (1600 - 2100 merkkiä) Tämä kysymys on pakollinen

2100 merkkiä jäljellä

Valitse esitykseesi liittyvät sopivat asiasanat (max. 3)

Yhteyshenkilö (tiedot vain järjestäjän mahdollisia lisäkysymyksiä varten, eivät tule julkisiksi)

Haluan esittää työryhmää. Muista pyytää työryhmäläisiä täyttämään myös abstraktihakulomake.

Työryhmän aihe:

Työryhmään liittyvät abstraktit / esittäjät:

Lähetä-nappia painamalla hyväksyt ilmoittautumistietojesi siirtymisen tilaisuuden järjestäjälle. Järjestäjä käyttää henkilötietojasi viestiessään sinulle tähän tilaisuuteen liittyvistä asioista sähköpostitse ja tilaisuuden järjestelyjen yhteydessä. Yhteystietojasi ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Tietosuojailmoitus on luettavissa www.mua.fi -sivuilla.