Ilmoittautuminen Terve Oppiva Mieli -tietoisuustaitokoulutukseen 2019-2020

Terve Oppiva Mieli ry järjestää lukuvuonna 2019-2020 kaksiosaisen tietoisuustaitokoulutuksen verkossa: 
  1. Läsnäolo opettajan työn tukena –koulutusosio: syys-lokakuussa 2019 käynnistyvä kouluhenkilökunnan oma hyvinvointikoulutus (hinta 95 euroa + alv)
  2. Läsnäolo oppilaan oppimisen tukena –koulutusosio: tammi-helmikuussa 2020 käynnistyvä tietoisuustaitojen jalkauttamiseen valmistava koulutusosio (hinta 60 euroa + alv)

Koulutus on tarkoitettu peruskoulujen kouluhenkilökunnalle, rehtoreille, opettajille, koulunkäynninohjaajille ja oppilashuoltoryhmän jäsenille.

Lähetämme lisätietoja koulutuksen aloituspäivistä ja webinaariaikatauluista elokuussa uuden lukuvuoden käynnistyessä.

Lisätietoja koulutuksesta
Molemmat koulutusosiot sisältävät viikoittaiset videoluennot, harjoitusäänitteet, itsenäisen tietoisuustaitojen harjoittamisen, kirjallisuuden, oppimispäiväkirjan kirjoittamisen sekä reaaliaikaiset webinaarit. Lisäksi toiseen koulutusosioon (keväällä 2020) sisältyy TOM-tehtävä. Keväällä 2020 osallistujat saavat käyttöönsä oppilaiden tietoisuustaitoharjoituksia sisältävän materiaalipaketin, Terve Oppiva Mieli -Open Oppaan, jonka tuella harjoitteita voi viedä luokkiin oppilaille. 

Lukuvuoden 2018-2019 koulutuspalautteita TOM-koulutuksen käyneiltä
”Loistava koulutuskokonaisuus! Antoi mahdollisuuden levolliseen ja armolliseen itsensä kehittämiseen.”

”Kurssi oli hyvin toteutettu. Oli hienoa, että koulutus ei vaatinut matkustamista tiettyyn paikkaan tai poissaoloa töistä. Videot olivat rauhallisia, keskittymistä tukevia.”

”Onnistunut koulutus. Pääpaino oli suorittamisen sijaan asioiden todellisessa omaksumisessa.”

"Valmiit kuuntelut, joita voi käyttää luokassa, ovat tosi hyviä! Niitä on kiva käyttää. Lisäksi omat harjoitukset helposti käytettävissä.

”Näen tietoisuustaitojen kehittämisen äärettömän tärkeänä ärsykkeitä tulvivassa maailmassa. Näiden taitojen kehittäminen on tärkeää tasa-arvonkin kannalta, kun oppilaiden lähtökohdat voivat olla hyvin erilaiset.”

Valitse seuraava ja ilmoittaudu mukaan syksyn 2019 koulutukseen!