Work Pilots -kampanja kouvolalaisille yrityksille

Tervetuloa mukaan Work Pilots -kampanjaan! Luomalla Work Pilots -sovellukseen käyttäjäprofiilin 1.11.- 31.12.2018, saat käyttöösi kaksi (2) maksutonta työtuntia. Yhden Work Pilots -tunnin arvo on 16 euroa (sis. alv 24 %). Tunnit saa käyttöön jättämällä yhteystiedot tällä lomakkeella.
HUOM. Sähköpostin on oltava sama kuin Work Pilots -sovelluksen profiilissa, jotta saamme siirrettyä kampanjatunnit yrityksen Work Pilots -käyttäjätilille.

Tämä kysymys on pakollinen

Kyllä, haluan tilata Rekrystä toimeen -hankkeen uutiskirjeen ja saada tietoa mm. rekrytointitapahtumista ja työnantajille suunnatuista maksuttomista palveluista. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Anna sähköpostiosoitteesi, jos haluat uutiskirjeen eri osoitteeseen, kuin mihin olet luonut Work Pilots -käyttäjätilin.

Work Pilots -kampanjatunnit ovat osa Kouvolan kaupungin aiemmin sponsoroimia tunteja nuorten työllistämiseksi. Tuntien jakamista koordinoi Kouvola Innovation Oy:n Rekrystä toimeen -hanke. Jaossa on yhteensä 100 kampanjatuntia, jotka jaetaan yritysten ilmoittautumisjärjestyksessä. Kampanjaan voivat osallistua vain kouvolalaiset yritykset. Yritys voi hyödyntää tarjouksen vain kerran kampanjan aikana. Kampanja-aika 1.11. - 31.12.2018.

Yrityksen nimeä ja sähköpostiosoitetta käytetään kampanjatuntien siirtämisessä yrityksen Work Pilots -käyttäjätilille. Muita yhteystietoja käytetään tarvittaessa yhteydenottoa varten. Yrityksen tiedot tallennetaan Kouvola Innovation Oy:n sisäiseen asiakashallintajärjestelmään, jotta voimme palvella asiakkaitamme asiantuntevammin. Järjestelmän tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Jos laitoit raksin ruutuun ja päätit tilata Rekrystä toimeen -hankkeen uutiskirjeen, sähköpostiosoitteesi lisätään postituslistallemme ja uutiskirjeohjelmaan. Saat noin kerran kuukaudessa uutiskirjeen, ja voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen klikkaamalla siihen tarkoitettua painiketta uutiskirjeen lopussa.