Kalevalainen jäsenkorjaus

Tervetuloa Kalevalainen jäsenkorjaus -kyselyn pariin!

Kalevalainen jäsenkorjaus on perinteinen suomalainen tieteellisesti tutkittu mobilisaatiohoito. Se on EU-nimisuojattu hoitomenetelmä, ja Kalevalainen jäsenkorjaaja -nimikettä saa käyttää vain kolmivuotisen koulutuksen käyneet hoitajat. Nimikkeen myöntää Kansanlääkintäseura ry. Nimikkeen voi myös menettää.

Kyselyn inspiraationa on toiminut Maailman Terveysjärjestö WHO:n linjaus perinnehoitoihin liittyvän tietoisuuden kasvattamisesta ja tieteellisesti tutkitun osaamisen tuomisesta julkisen terveydenhuollon rinnalle.

Vastaamalla kyselyyn ja jättämällä yhteystietosi (ei pakollista), osallistut kymmenen kalevalaisen jäsenkorjaushoidon arvontaan! Lisäksi Kansanlääkintäseura ry arpoo vastanneiden kesken 10 kpl Perinnehoitokirjaa ja 10 kpl Kansanlääkintää ja kotikonsteja -kirjaa. Voit vastata kyselyyn riippumatta siitä, onko kalevalainen jäsenkorjaus sinulle entuudestaan tuttua.

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa asenteita ja kokemuksia kalevalaiseen jäsenkorjaukseen liittyen. Kysely tehdään yhteistyössä Jyväskylän yliopiston yhteiskuntatieteiden ja filosofin laitoksen kanssa ja sen teettää Kansanlääkintäseura ry.

Vastauksista koostetaan raportti, josta yksittäisen vastaajan antamia vastauksia ei ole mahdollista tunnistaa. Vastaukset käsitellään luottamuksella, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Lisätietoja kyselyn toteuttamisesta antaa Kansanlääkintäseuran puheenjohtaja Päiviö Vertanen (paivio.vertanen@kotinet.com) tai korkeakouluharjoittelija Anna Markkula (anna.a.markkula@gmail.com).
Tämä kysymys on pakollinen