Yhteydenottopyyntö tai tiedustelu koulutuksista

Kiinnostaako opiskelu Lapin koulutuskeskus REDUssa tai Santasport Lapin urheiluopistossa, mutta et tiedä vielä mihin koulutukseen tai tutkintoon pitäisi hakea ja haluat, että olemme Sinuun yhteydessä.

Voit lähettää yhteydenottopyynnön myös siinä tapauksessa että et löydä jatkuvan haun koulutuskalenteristamme hetkellä koulutusta tai tutkintoa, johon haluaisin nyt hakea.

Lomakkeella lähetyt tiedot vastaanottaa ja käsittelee REDUn opiskelijapalvelut, joka on Sinuun yhteydessä ja etsimme yhdessä Sinun kanssa ratkaisun koulutustapeeseesi. Hakupalveluihin voit olla myös suoraan sähköpostilla tai puhelimitse yhteydessä: haku@redu.fi tai 020 798 4100.

Nimesi, yhteystietosi ja ikäsi

Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja / tai puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa Sinuun yhteyttä. Nimettömiin yhteydenottopyyntöihin emme vastaa.

Huom! Sähköpostiosoite on pakollinen. Saat alle kirjoittamasi toimivaan sähköpostiosoitteeseen myös kuittausviestin onnistuneesta lomakkeen lähettämisestä.

Mistä tai millaisesta koulutuksesta olet kiinnostunut?

Elämäntilanteesi tällä hetkellä

Pohjakoulutuksesi

Millä paikkakunnalla sinua kiinnostaisi opiskella?

Suostumus tietojeni käsittelyyn Tämä kysymys on pakollinen

Ilman suostumusta emme voi käsitellä yhteydenottopyyntöäsi eikä myöskään tämän lomakkeen lähettäminen onnistu. Rastita vähintään ylempi kohta.
Tietosuoja ja tietoturva
Lomake käyttää salattua ssl-suojattua yhteyttä. Lomakkeen tiedot vastaanottaa ja käsittelee REDUn opiskelijapalvelut. Lomakkeen tietoja käytetään vain yhteydenottopyyntösi vastaamiseen. Mikäli olet erikseen antanut suostumuksen, voimme käyttää tietojasi suoramarkkinoinnissa. |Tietosuojaseloste|
 
Voit lähettää peruutuksen yhteydenottopyyntöön tai suostumukseen laittamalla siitä sähköpostia osoitteeseen haku@redu.fi tai soittamalla puh.020 798 4100.


Lomakkeen tiedot lähetetään REDUlle vasta, kun klikkaat Lähetä -painiketta.
Älä sulje selainta heti Lähetä -painikkeen klikkaamisen jälkeen. Odota hetki, niin saat selaimeesi kuittauksen onnistuneesta lähetyksestä.