Ilmoittautuminen työnhakuvalmennus Ylivieska 26.8.-4.9.2019

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimiston Kohtaaminen  -työnhakuvalmennukseen. Valmennus järjestetään Ylivieskassa 26.8.-4.9.2019. Valmennuksen kesto on 8 pv.

Työnhakuvalmennus on ryhmäpalvelu, jossa saat ajankohtaista tietoa työmarkkinoista ja työpaikoista. Opit muun muassa sanoittamaan osaamistasi ja ammattitaitoasi sekä saat henkilökohtaista sparrausta työnhakuusi. 

Lisäksi sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kertoa osaamisestasi ja verkostoitua alueesi rekrytoivien yritysten kanssa työnhakuvalmennukseen kuuluvassa Kohtaaminen -työnhaun pitchauspäivässä! Päivän aikana työnantajat esittelevät tehtäviä mihin tarvitsevat osaamistasi ja sinulla on mahdollisuus vakuuttaa työnantajat osaamisestasi. 

Huomioithan, että olet ilmoittautunut työnhakijaksi TE-toimistoon ennen valmennukseen ilmoittautumista.

Valmennukseen ilmoittautumistiedot tulevat TE-toimiston käyttöön ja ne tuhotaan valmennuksen järjestämisajankohdan jälkeen. Jos sinut hyväksytään valmennukseen, saat kutsukirjeen postitse/sähköpostitse noin viikkoa ennen valmennuksen alkamista. Työnhakuvalmennuksiin voi osallistua enintään 20 päivää 12 kuukauden aikana. 

Valmennukseen ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuneiden nimi- ja yhteystiedot lähetetään palveluntuottajalle.

1. Yhteystiedot Tämä kysymys on pakollinen

2. Tutustu tietosuojaselosteeseen. Tämä kysymys on pakollinen