Ilmoittautuminen rantauimakouluun 2019

Uimakouluun voi osallistua lapsi, joka täyttää kuluvana vuonna 6 vuotta. (Yläikärajaa ei ole). Uimakoululaiset jaetaan ryhmiin, joissa opetellaan uimataitoa edistäviä asioita leikkien ja eri välineiden avulla. Jo uimataitoiset saavat opetusta parempaan uintitekniikkaan omaa uintitasoa vastaavasti.

Uimakoulumaksu on 10 €/lapsi. Maksuun kuuluu uinninopetus, tapaturmavakuutus sekä uimakoulutodistus. Uimakoulussa voi lunastaa ”uintimerkkejä”. Merkkimaksu on 2 €/ansaittu merkki.
Uimakouluun tarvittavat varusteet: uimapuku, pyyhe, lämmintä vaatetta, pientä evästä, juomista, aurinkorasva

Vanhemman/huoltajan on oltava rannalla koko uimakoulun ajan, sillä huoltaja huolehtii lapsesta silloin kun lapsi ei ole vedessä. Rannalla on leikinohjaaja leikittämässä lapsia silloin kun ei olla vedessä.
Mikäli osallistujia on alle 5 ei uimakoulua ko. rannassa toteuteta. Mikäli veden lämpötila on alle +15 astetta, uimakoulu muuttuu liikunta- ja leikkikerhoksi.

Lisätietoja antaa:
Eija Pennanen, erityisliikunnanohjaaja
Kontiolahden kunta
puh. 050 428 5092
eija.pennanen@kontiolahti.fi

Osallistujan tiedot Tämä kysymys on pakollinen

Huoltajan tiedot Tämä kysymys on pakollinen

Uimataito Tämä kysymys on pakollinen

Aiempi osallistuminen uimakouluun/suoritetut merkit Tämä kysymys on pakollinen

Valitse ensisijainen ajankohta ja uimaranta:

Uimakoulu kokoontuu viikon ajan joka päivä maanantaista perjantaihin. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ensisijaisessa ryhmässä ei ole tilaa, huoltajaan ollaan yhteydessä.

Viikko I 1.-5.7.

Viikko II 8.-12.7.

Viikko III 15.-19.7.

Lisätietoja:

Tervetuloa mukaan!