Henkilökohtaisen avun järjestämistavat

Kerro meille, miten hyvin henkilökohtainen apusi toimii! 

Meidän kaikkien henkilökohtaisen avun käyttäjien etu on, että henkilökohtaista apua järjestetään eri tavoin ja että kaikki järjestämistavat toimivat hyvin. Henkilökohtaisen avun kehittämisessä on myös tärkeä ottaa opiksi, mikä missäkin järjestämistavassa toimii hyvin ja mahdollisesti soveltaa sitä muihinkin järjestämistapoihin.

Heta-Liitto on henkilökohtaisten avustajien työnantajien liitto, mutta haluamme nyt kuulla kaikilta henkilökohtaisen avun käyttäjiltä, miten homma toimii eri järjestämistavoissa eri puolella Suomea.

Olemme jokaisesta vastauksesta erittäin kiitollisia! Teidän vastaustenne avulla pystymme kehittämään Heta-Liiton toimintaa juuri siihen suuntaa, mihin pitääkin.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia ja kysely on avoinna sunnuntaihin 24.3. asti.

Osallistu myös arvontaan! Vastattuasi kyselyyn voit vielä jättää yhteystietosi 40 euron S-ryhmän lahjakortin arvontaan. Yhteystietosi eivät ole yhdistettävissä vastauksiisi.

1. Miten henkilökohtainen apusi on toteutettu? 

Jos saat henkilökohtaista apua samanaikaisesti useammalla eri järjestämistavalla, niin voit jatkokysymyksissä pohtia, miten juuri tämä sinun yhdistelmäsi toimii.
Tämä kysymys on pakollinen

2. Oletko Heta-Liiton jäsen?

3. Kuulun ikäryhmään

4. Oletko työelämässä, opiskelija vai työelämän ja opiskelun ulkopuolella?

6. Kuinka paljon saat henkilökohtaista apua? Valitse alla olevista vaihtoehdoista sopivin ja kirjoita avoimeen kenttään saamasi tuntimäärä joko kuukausitasolla TAI viikkotasolla.

7. Saatko mielestäsi riittävästi henkilökohtaista apua?

1 / 2