Vakiovuorohakemus

Tällä lomakkeella haetaan vakituista käyttövuoroa Ylöjärven kaupungin liikuntapalveluiden hallinnoimista sisäliikuntatiloista sekä urheilutalon muista tiloista.

Vakiovuoron hakeminen:
Vakiovuorot ovat haettavissa kerran vuodessa, ja ne myönnetään yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Vakiovuorot jaetaan kesä- ja talvikausille erikseen. Kesäkausi on 1.5.-31.8. ja  talvikausi 1.9.-30.4. Pääsääntöisesti talvikauden hakuaika päättyy huhtikuun lopussa, ja kesäkakauden hakuaika maaliskuun puolivälissä. Tarkemmat hakuajat julkaistaan liikuntapalveluiden internet - sivuilla vuosittain.  Vakiovuoroja voi kuitenkin hakea ympäri vuoden, mikäli salissa on tilaa.
Hakiessasi kesken kauden, varmista Timmi -tilavarausohjelmasta, että toivomasi sali ja ajankohta ovat vapaana.

Vakiovuorojen käsittely:
Salien käyttövuorot jaetaan kootusti hakuajan loppuun mennessä saapuneiden hakemusten perusteella. Vuorojakopäätös lähetetään hakijoille ja jaetut vuorot siirretään Timmi -tilavarausjärjestelmään. Kesävuorot ovat tiedossa maalis-huhtikuun vaihteessa, talvivuorot ennen juhannusta. Tämän jälkeen vapaaksi jääneitä vuoroja voi hakea hakuajan ulkopuolella.

Kesken kauden saapuvat vuorohakemukset pyritään käsitelemään liikuntapalveluissa 3 arkipäivän sisällä siitä, kun hakemus on lähetetty. Myönnetyistä vuoroista lähetetään varausvahvistus sähköpostina tai pyydetään tarvittaessa muuttamaan hakemusta. Vuoroa ei saa käyttää ilman tätä vahvistusta.

Vuorojen maksaminen: Varatut vuorot laskutetaan varaajalta pääsääntöisesti kausittain jälkikäteen liikuntapalveluiden voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Laskutusväleistä voidaan sopia erikseen liikuntapalveluiden kanssa.

Lisätietoja:  Liikuntakoordinaattori Olli Alamäki, p. 050 523 2081, olli.alamaki(a)ylojarvi.fi sekä osoitteesta  http://www.ylojarvi.fi/vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/liikuntapaikat/kayttovuorojen-hakeminen/sisaliikunta/vakiovuorot/

Varaajan/hakijan tiedot

Näiden tietojen perusteella toimitamme hakijalle varausvahvistuksen ja laskun.

Haettavan vuoron tiedot

Ilmoita tähän mitä vuoroa haet

Lisätiedot/toiveet

Ilmoita tähän sähköposti, johon lähetämme sähköpostivastauksen hakemuksestanne.