Seura tai luokkaliitto, ilmoittaudu mukaan
veneilyelämysten tarjoajaksi!

Yhdessä Vesille -kampanja koostuu erilaisista veneilytempauksista. Olisi hienoa, jos voisimme tarjota suomalaisille veneilykokemuksia helposti ja maksuttomasti. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa seuran tai luokkaliiton mukaan venereissujen tai esimerkiksi harjoitusryhmäkokeilun tarjoajaksi. 

Ne henkilöt, jotka haluavat veneilemään, voivat täyttää tapahtumissamme tai netissä heille tarkoitetun lomakkeen, jossa kerrotaan seuroista/luokkaliitoista, jotka voivat viedä vesille. Me siis keräämme halukkaan tiedot ja välitämme ne seuralle/luokkaliittolle, joka voi sopia sopivan ajankohdan veneilystä kiinnostuneen kanssa. Seura/luokkaliitto pääsee näin todella lähelle mahdollista uutta harrastajaa. 

Huomioithan, että täyttämällä tämän lomakkeen seura/luokkaliitto sitoutuu siihen, että on yhteydessä veneilykokemuksista kiinnostuneeseen henkilöön.

Kysyttävää? Voit olla yhteydessä SPV:n toimistoon: toimisto@spv.fi, p. 040 834 3407.

Jos olet yksityishenkilö ja haluat tarjota veneilyelämyksiä tai seura/luokkaliitto, joka järjestää suuremmalle kohderyhmälle tarkoitetun avoimen tapahtuman, voit ilmoittaa siitä sivustolla yhdessävesille.fi.

1. Veneilykokeilun tarjoaja: (Valitse vain yksi. Jos haluat ilmoittaa useamman järjestäjän, täytä lomake jokaisen kohdalla erikseen.):

2. Kaupunginosa tai osoite (jos tiedossa), josta vesille lähdettäisiin? Tämä kysymys on pakollinen

3. Mitä seura/luokkaliitto voi tarjota halukkaalle (esim. mahdollisuutta gastipaikkaan, kokeilukertaa harjoituksissa, retkeä seuran tukikohtaan)?

4. Sähköpostiosoite, johon mahdolliset yhteydenottopyynnöt ja lisäinfot voidaan välittää. Tämä kysymys on pakollinen

5. Lisätietoa