Kerro meille kiinnostuksesi valmennusohjelmaa kohtaan!

Nyt on aika nostaa esille arjen sankarit, nuo rauhanturvaajien taustalla jylläävät voimat!

Perhe on toimiva paketti silloin, kun siinä on kaikki palaset kohdallaan, mutta mitä tapahtuu kun yksi palanen puuttuu arjesta? Millaisia tunteita ja ajatuksia se herättää, kun läheinen ihminen onkin pian kaukana kotoa? Muutos tuo aina mukanaan haasteita. Kun arki muuttuu, voimavarat on suunnattava ja suunniteltava uudelleen. Myös tukiverkoston tarve korostuu entisestään.

Family First on kehittänyt valmennusohjelman, joka on suunnattu juuri rauhanturvaajien perheiden tueksi ja avuksi. Siinä perhelähtöisyys otetaan huomioon antamalla konkreettisia työkaluja parempaan vuorovaikutukseen ja arjen hallintaan. Valmennuksessa pääset tutustumaan myös muihin samassa elämäntilanteessa oleviin perheisiin. Valmennus toteutetaan verkossa, jonka lisäksi järjestetään GetTogether -tapahtumia neljä kertaa vuodessa. Ensimmäinen GetTogether -tapahtuma järjestetään 3.-4.2.2018. Tapaaminen pidetään Juvalla, Kannashovissa (www.kannashovi.fi). Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Rauhanturvaoperaatio on ainutlaatuinen kokemus sekä rauhanturvaajalle, että hänen perheelleen. Lähdetään siis yhteiselle matkalle, ja tehdään siitä positiivinen ja unohtumaton.

Family First on tulevaisuuden tuki rauhanturvaajien perheille!
Valmennusohjelma toteutetaan yhteistyössä Rauhanturvaajaliiton kanssa, ja on maksuton. 

 

Kiinnostuitko?
Kerro kiinnostuksesi ja olemme sinuun yhteydessä!

 

1. Tiedot
Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Paikkakunta
Operaation aloituskuukausi
Kuka lähtee operaatioon?
Mikä operaatio on kyseessä?
2. Kysymyksiä valmennukseen liittyen?