Kainuun Sanomien lukijakysely
Olet osallistumassa Kainuun Sanomien lukijakyselyyn. Kyselyssä selvitetään lukijoiden mielipidettä Kainuun Sanomien lehtiversion sisältöuudistuksesta, joka otettiin käyttöön 8.1.2018. Sisältöuudistuksessa Kainuun Sanomat painotti mm. paikallisten puheenaiheiden esiin nostamista ja lukijapalvelun kehittämistä.

Kyselyyn vastaaminen on maksutonta ja vastaaja voi halutessaan osallistua Kainuun Sanomien järjestämään arvontaan, joka järjestetään kyselyn yhteydessä. Kyselyn kesto on noin 15 minuuttia.
Arvonnasta on mahdollisuus voittaa 100 euron lahjakortti. Arvontaa varten kysytään vastaajan yhteystiedot tämän kyselyn lopussa. Yhteystietoja käytetään vain arvonnan yhteydessä eikä niitä julkaista eikä luovuteta eteenpäin. Voit lähettää kyselyn vastaukset myös ilman yhteystietojen antamista. Vastaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Kysely on osa Turun ammattikorkeakoulussa medianomin opintoja suorittavan Antti-Jussi Korhosen opinnäytetyötä, joka julkaistaan vuonna 2018 Theseus-opinnäytetyötietokannassa http://www.theseus.fi .

Lisätietoja:
Markus Pirttijoki, päätoimittaja, Kainuun Sanomat
markus.pirttijoki@kainuunsanomat.fi
Antti-Jussi Korhonen
anttijussi.korhonen1@edu.turkuamk.fi
0% Valmiina