Ehdotus posteriksi Kätilöpäiville 2019

Kätilöpäivillä on molempina päivinä esillä posterinäyttely. Lisäksi järjestetään posterikävely,jonka aikana posterin aiheesta on mahdollista pitää lyhyt (noin 2 min) suullinen esitys/puheenvuoro ilman oheismateriaalia.  Posterin esittäjien toivotaan olevan posterien luona taukojen aikana (kts. ohjelma).

Esittäjä huolehtii oman posterinsa sille varatulle paikalle Kätilöpäivien ensimmäisenä aamuna ja pois päivien päätteeksi. Liitto hoitaa ja kustantaa paikalle posteriseinäkkeet ja kiinnitystarvikkeet postereiden seinäkkeisiin ripustamista varten. Paikka määräytyy esittelytilasta löytyvän numeron perusteella.

Posteripaikka maksaa 295€ sisältäen yhden henkilön osallistumisen Kätilöpäiville.
 
Huom! Mikäli kyseessä on ryhmän tekemä esitys, voi yksi esittäjistä osallistua posteripaikan hinnalla Kätilöpäiville.
Kätilöpäiville hyväksyttyjen posteriesitysten tiivistelmät julkaistaan osallistujille jaettavassa materiaalissa.

Tiivistelmä posterin aiheesta tulee lähettää tämän hakemuksen liitetiedostona 14.7.2019 mennessä.

1. ESITTÄJÄN YHTEYSTIEDOT (Jos kyseessä työryhmä, yhteyshenkilön tiedot riittää)

2. TIIVISTELMÄ
Tiivistelmässä saa olla enintään 300 sanaa ja siitä tulee ilmetä posterissa esitettävän tutkimuksen tai kehittämistyön tausta, tarkoitus/tutkimustehtävä, menetelmät, keskeiset tulokset sekä johtopäätökset.
 
(Lisätäksesi tiedoston tietokoneeltasi, klikkaa Selaa (Browse) ja valitse tiedosto halutusta sijainnista ja klikkaa Avaa (Open). Poistaaksesi tiedoston, klikkaa lomakkeella näkyvää roskakorikuvaketta.


Klikattuasi "lähetä" painiketta, saat ruutuusi vastauksistasi yhteenvedon, jonka voit halutessasi tulostaa ja tai lähettää sähköpostitse itsellesi.

Lisätietoja saatte tarvittaessa: toimisto@suomenkatiloliitto.fi tai soittamalla 040 7018225.