LASERI - kolme sukupolvea
PSYKOLOGINEN HYVINVOINTI

LASERI-tutkittava

Tämän kyselyn tavoitteena on selvittää hyvinvointiasi elämän eri osa-alueilla. Pyydämme ystävällisesti sinua vastaamaan alla oleviin kysymyksiin, jotka liittyvät ihmissuhteisiisi, tyytyväisyyteesi ja sinulle luontaisiin toimintatapoihin. Kysymyksiin ei ole oikeita tai vääriä vastauksia. Siksi pyydämme sinua vastaamaan melko ripeästi, ensimmäisen mieleen tulevan vaihtoehdon mukaan. 

Tämän LASERI - kolme sukupolvea tutkimuksen keskeisenä tavoitteena on selvittää, onko vanhempien elintavoilla ja stressillä yhteyttä lapsen terveyteen ja hyvinvointiin. Tästä johtuen osa kysymyksistä koskee sinun lapsiasi. Lomakkeella on omat kysymykset jokaista 31.12.2017 mennessä kolme vuotta täyttäneitä lapsia varten. 

Kuhunkin kysymykseen voi valita vain yhden vastausvaihtoehdon, ellei muuta ohjetta anneta. Valitse kysymyksiin sopivimman tuntuinen vaihtoehto. Sellaisiin kysymyksiin, joissa ei ole valmiita vaihtoehtoja, vastataan kirjoittamalla kysytty tieto sitä varten varattuun tilaan. 

Huomioithan, että sähköinen lomake toimii parhaiten tietokoneella, mutta sen voi täyttää myös tablettia tai älypuhelinta käyttäen. Jos et halua täyttää sähköistä lomaketa, saat paperisen lomakkeen mukaasi tutkimuskäynniltä.

Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisina eikä niitä anneta kenenkään ulkopuolisen käsiin. Tietosuojalain määräysten mukaan kaikki tiedot kootaan tutkimuksessa käytettävään tiedostoon ilman tutkimushenkilöiden nimiä ja henkilötunnuksia. Näin varmistetaan se, että yksittäisten tutkimushenkilöiden tunnistaminen ei ole mahdollista edes niille henkilöille, jotka käsittelevät aineistoa.

Voit selata lomaketta sivun alalaidassa olevien "Edellinen sivu" ja "Seuraava sivu" -painikkeiden avulla. Valitsemalla "Tallenna & jatka myöhemmin" voit antaa sähköpostiosoitteesi, jolloin saat linkin lomakkeeseen antamaasi osoitteeseen. Sähköpostiin saamasi linkin avulla voit jatkaa vastaamista myöhemmin sinulle sopivana ajankohtana. Täyttämäsi tiedot tallentuvat samalla.

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 30-45 minuuttia. 

Kiitoksena vaivannäöstäsi lähetämme sinulle lyhyen yhteenvedon tuloksista, jotka koskevat henkilökohtaista toimintatyyliäsi. Mikäli haluat yhteenvedon, ilmoita ystävällisesti sähköpostiosoitteesi tai kotiosoitteesi alla olevaan kenttään. Mikäli et ilmoita yhteystietojasi, emme lähetä yhteenvetoa.

Huomioithan, että yhteenvedot toimintatyylistä tehdään isommissa erissä, minkä vuoksi yhteenvetojen valmistuminen saattaa joissain tapauksissa kestää jopa puoli vuotta.

Vastauksesi tuovat arvokasta tietoa jo lähes 40 vuotta käynnissä olleeseen LASERI-tutkimukseen.

Kiitämme jo etukäteen vaivannäöstäsi!

1. Haluan yhteenvedon tuloksestani sähköpostitse seuraavaan sähköpostiosoitteeseen tai postitse seuraavaan postiosoitteeseen:

2. Tutkimusnumero (kutsukirjeessä) Tämä kysymys on pakollinen

7 merkkiä jäljellä

3. Kyselyn täyttöpäivämäärä Tämä kysymys on pakollinen

4. Perustiedot Tämä kysymys on pakollinen

0% Valmis ( 1 / 11 )