Luokkakoulutukset 2018
Peruskäyttökoulutukset
Koulutuksen hinta  on  275 € + alv
Muut koulutukset
Koulutettavan yhteystiedot
Nimi
Matkapuhelin
Sähköposti
Yritys / Organisaatio
Y-tunnus
Laskutuksen viite
Katuosoite
Postinumero ja -toimipaikka
Lisätiedot /Kampanjatunnus
Verkkolaskuosoite / OVT-tunnus
Koulutukset toteuttaa Webropol Oy, Y-tunnus 1773960-2

Webropol-koulutusten peruutusehdot
Koulutusilmoittautumisen voi perua ilman veloitusta, jos peruutusilmoitus tehdään vähintään kaksi (2) viikkoa ennen koulutusta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssia, veloitamme puolet koulutusmaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä, veloitamme koko koulutusmaksun. Voitte kuitenkin ilmoittaa estyneen henkilön tilalle toisen henkilön koulutukseen. Jos osallistuja on sairastapauksen vuoksi estynyt osallistumasta, osallistuja voi lääkärintodistusta vastaan valita myöhemmän osallistumisajan.
Hintoihin lisätään alv. 24 %. Webropol varaa oikeuden koulutusten sisältöjen, aikataulujen ja hintojen muuttamiseen. Voit tarkistaa koulutustiedot kotisivuiltamme tai yhteyshenkilöltä ilmoittautuessasi. Ajankohdan siirtämiseksi ota yhteys sähköpostitse koulutus@webropol.fi.
Tämä lomake kerää henkilötietojasi koulutuspalvelujen sekä niiden edellyttämien toimintojen ja yhteydenottojen mahdollistamiseksi
Hyväksymällä vahvistat, että henkilötietojasi voidaan käyttää ylläolevaan tarkoitukseen. Tarvittaessa voit tarkistaa  tietosuojaselosteemme tästä.